donderdag 22 mei 2014

Filorga Hand Filler

Filorga Hand Filler 

Toen ik dit product op mijn bureau kreeg kon ik mezelf niet bedwingen om even fronsend naar de verpakking te kijken, een anti-aging masker voor handen en nagels in de vorm van handschoenen die ook nog eens niet aanvoelen alsof er een verzorgend product in zit. Tja....

Wat doet de Filorga Hand Filler precies? De handschoenen verspreiden de werkzame stoffen via een uniek proces en voorziet de handen van een regenererende behandeling. Hyaluronzuur strijkt de huid glad, een tarwe extract reguleert de aanmaak van melanine en vermindert pigmentvlekjes. De huid oogt egaler, voller en gladder. Ook de nagels worden verwent door het masker, een speciale voedende stof verhoogt de weerstand en versnelt de groei van de nagels. Het masker belooft zachtere handen en na 4 weken zichtbaar minder rimpels en vlekjes.

Hoe werkt de Filorga Hand Filler? Trek de handschoenen aan over grondig gereinigde afgedroogde handen en laat 30 minuten zitten. Na het gebruik van de handschoenen kan je indien gewenst een handcrème aanbrengen voor extra comfort. De handschoenen zijn geschikt voor 3 behandelingen per week en je kan er in totaal 15 behandelingen mee doen.

Ik geef er de voorkeur aan om de handschoenen s'avonds voor het slapen te gebruiken. In bed lees ik meestal nog een half uurtje dus dat is ideaal (ik had al een poging gewaagd achter de computer maar met handschoenen aan typen is toch een beetje vreemd) Ik heb de handschoenen een paar keer gebruikt en merkte inderdaad dat mijn handen de volgende ochtend voller en gladder leken. Vlekjes heb ik nog niet dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Het product is dus wel effectief maar ik vrees dat dit toch niet echt iets voor mij is, althans nu nog niet.

Ik vergeet de handschoenen aan te doen en even smeren met een fijne handcrème is toch een stuk makkelijker en voor mij een gewoonte. Als mijn handen echt heel droog zijn doe ik na het smeren met de handcrème dunne katoenen handschoentjes aan om de crème extra goed te laten inwerken. Nu is het doel van deze handschoenen vooral verjongen van de handen maar aangezien droogte momenteel mijn grootste probleem is kunnen de Filorga hand filler handschoentjes wat mij betreft nog even in de schappen van de parfumerie blijven liggen. Maar wellicht denk ik daar over 10 jaar heel anders over. Filorga is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.



1 opmerking:

  1. Klinkt wel als iets bijzonder! :-)
    Maar aangezien ik nog jong ben, heb ik het ook niet nodig! :-)
    Gewoon omdat ik benieuwd ben: wat kost zoiets dan?

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)