vrijdag 2 mei 2014

Alessandro mini nail polish

Alessandro mini nail polish
Alessandro bracht voorheen enkel de seizoenscollecties uit in miniformaat maar nu zijn ook de nagellakjes uit het vaste assortiment in een praktische 5ml verkrijgbaar. Voor de aankomende lente vind ik deze drie Alessandro kleuren heel erg mooi. Alessandro lakjes zijn vooral gekend om hun professionele kwaliteit en mooie sprekende kleuren. De kwaliteit kan ik beamen, die is echt top, de kleuren? See for yourself.

Alessandro Lucky Lavender 
Lucky Lavender is een lila tint met een blauwige ondertoon waardoor deze kleur heel fris en levendig oogt. Lucky Lavender is een heerlijke kleur voor de lente, ik ben echt dol op kleuren als deze. Dit zijn 2 laagjes zonder topcoat.

Alessandro Lucky Lavender 
Alessandro Lucky Lavender 
Alessandro Mirror Mirror  
Alessandro Mirror Mirror is een zilvergrijze tint met heel veel mooie shimmertjes, op de foto hieronder lijkt hij door de lichtval iets donkerder dan hij in werkelijkheid is maar je ziet de shimmers wel heel duidelijk. Dit zijn 2 laagjes Mirror Mirror zonder topcoat.

Alessandro Mirror Mirror 
Alessandro Peachy Cinderella 
Peachy Cinderella is een mooie koraalkleur met een finish die ergens tussen crème en jelly ligt waardoor de kleur heel fris en sprekend toont op de nagels. Ook dit zijn twee laagjes zonder topcoat.

Alessandro Peachy Cinderella 
Alessandro Peachy Cinderella 
Deze mooie Alessandro lakjes zijn verkrijgbaar bij Alessandro schoonheidssalons. Deze lakjes heb ik geshopt bij Instituut voor huidverzorging Mireille te Waalre, de minilakjes zijn ook in haar webshop verkrijgbaar, wel kan het zijn dat het kleurtje even niet online staat als het uitverkocht is. Logisch ook dat deze toffe lakjes erg hard gaan want de praktische 5ml lakjes met uitstekende formule kosten €4,95.

3 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)