zaterdag 5 april 2014

OPI Muppet Most Wanted collectie miniset

OPI Muppet mini's
Begin April ligt er weer een hele gave nieuwe OPI collectie bij je OPI verkooppunt, namelijk een collectie die geïnspireerd is op de nieuwe Muppet film die op 16 April in de bioscoop draait. De eerdere Muppet collectie was er eentje die tijdens de feestdagen uitkwam en bestond uit glitters, veel glitters. Deze collectie bevat ook 3 glitters maar ook hele mooie softshades en metallic lakjes.

OPI Muppets most wanted mini's
De miniset bevat geen glitters (simpelweg omdat de glitters volgens mij te groot zijn voor het flessenhalsje van de minilakjes) maar wel twee mooie softshades en twee lakken met metallic finish. OPI minilakjes behoren tot de categorie mini-mini. Ze bevatten 3,75ml (vaak zie je bij mini's een 5ml formaat) en hoewel ik de setjes top vind om eens wat verschillende kleurtjes te proberen vind ik het formaat van de mini's toch niet zo heel erg praktisch. Dus als je een kleurtje echt heel erg tof vind, ga dan zeker voor het grote formaat.


OPI lakken zijn zo enorm goed van samenstelling en helemaal in combinatie met de ProWide brush. De minilakjes hebben een te schattig klein penseeltje maar met dat hele kleine penseeltje lak je toch niet zo fijn als met de gewone fullsize lakken. Ik had bij de softshades een klein beetje last van een streperig eindresultaat en volgens mij ligt dat volledig aan het te kleine penseeltje. Ik ga binnenkort eens op pad om de fullsize roze softshade aan te schaffen (ik moet zelfs nog op pad om de lakken van mijn Brazil wishlist te kopen, loop een beetje achter...) want ik vind de roze kleur prachtig en vermoed ook dat ik bij de fullsize een veel mooier resultaat zal krijgen.


Ik heb voor al deze tinten 3 laagjes lak gebruikt en de foto's zijn in direct zonlicht genomen.

OPI Miss Piggy's big number 3 coats
OPI Muppets Most wanted collection:  Miss Piggy's big number 3 coats swatch

OPI Kermit to me speak 3 coats swatch
OPI Muppets Most wanted Kermit to me speak swatch 3 coats 

OPI Muppets Most wanted Chillin' like a villain 3 coats swatch 
OPI Muppets Most wanted Chillin' like a villain 3 coats swatch 
OPI Muppets Most wanted I love applause 3 coats swatch 
OPI Muppets Most wanted I love applause 3 coats swatch 

Wat vind jij van deze Muppet lakjes? Mijn favoriet is absoluut de prachtige milky zachtroze I love applause. Deze Opi lakjes zijn nu zeer binnenkort bij je OPI verkooppunt verkrijgbaar en de Muppet film draait vanaf 8 Mei in de bioscoop. Voor de echte Muppet fans nog een kleine traktatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)