zondag 27 april 2014

OPI Brazil favorites

OPI Brazil
Na Lancaster's Sol de Bahia blijf ik nog even in Braziliaanse sferen met swatches van enkele lakken uit de OPI Brazil collectie. De Brazil collectie heeft echt alles wat ik van een lente/zomercollectie verwacht, een zonnige gele tint, speels oranje, mooie koraaltinten, een diepe donkere turqouise die naar donkergroen neigt en een paar mooie nudes.

Mijn favorieten zijn de gele, oranje en felroze lakken. Lekker zomers en feestelijk en uitgevoerd in een fijn lakkende crèmelak. Op onderstaande foto's zie je 2 laagjes lak van elke kleur zonder topcoat.

OPI Brazil I just can't Cope-acabana
I Just can't Cope-acabana is een felgele crèmelak die op mijn foto's iets feller lijkt dan hij in werkelijkheid is, een hele gave gele lak die ik deze zomer heel heel erg veel ga dragen en ik denk zelfs in combinatie met een mooie glitter zoals Spark de Triomphe...ik ga er eens mee spelen, wordt vervolgd...

OPI Brazil I just can't Cope-acabana swatch

OPI Brazil Where did Suzi's Man-Go? 
Oranje doet het bij mij altijd goed, niets zo zomers en vrolijk als accessoires in mooie oranje tinten. Van oranje word ik altijd direct vrolijk en je kan er ook goed mee valsspelen, door een vleugje oranje lijk je meteen een tintje bruiner.

OPI Brazil Where did Suzi's Man-Go? swatch 

OPI Brazil Kiss me I'm Brazillian swatch 
Kiss me I'm Brazillian zou ik simpelweg omschrijven als Barbieroze, deze tint is speels, flirty en fabulous! Het type kleur die in elke nagellakstash thuishoort. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij OPI verkooppunten als OPI salons en parfumeriezaken van oa Douglas. Ik twijfel nog over een paar kleurtjes maar ik denk dat ik uiteindelijk wel overstag ga, Ik vind Toucan do it if you try, Live Love Carnaval en Taupe-Less beach ook enorm gave kleurtjes.

Opi Brazil minisetje 
OPI Brazil Next Stop...the bikini zone, Don't Bossa-nova me around & Taupe-less beach 
OPI Brazil I São Paolo over there, OPI scores a goal, AmazON..AmazOFF
OPI Brazil I just can't Cope-acabana, where did Suzi's Man-Go? & Toucan do it if you try 
OPI Kiss me I'm Brazilian, Live, love carnaval & Red hot Rio 

Follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Kiss Me I'm Brazilian heb ik zelf ook in huis en ik vind de kleur zo mooi dat ik meteen een backup zou kopen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kleurtjes zeg! Vooral de oranje en roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb alle 12 de kleuren (tja, soort van verzamelaar) en met name de fellere kleuren spreken me momenteel meer aan. Maar als tegenhanger om tussen de felle kleuren door te dragen zijn deze nudes echt heel erg mooi. Hoewel ik geen fan ben van 'OPI scores a goal'... ben ik toch zo blij met deze set van O.P.I.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the colours! Vind ie roze erg mooi! Pink fan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I have 4 minis of the Brazil series, my favourite is AmazON... and Where Did... I also have Beach Sandies :) Nice swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)