zaterdag 26 april 2014

Lancaster Sol de Bahia Eau d'été

Lancaster Sol de Bahia Eau d'été 
Omdat 2014 in het teken staat van het kleurrijke Brazilië ging Lancaster een samenwerking aan met het designerduo Clemens Ribeiro om enkele producten te voorzien van een extra zonnige verpakking. De Engelse Suzanne Clements en Braziliaanse Inacio Ribeiro hebben een specifieke stijl die vooral gekend is vanwege de kleurrijke motieven. Voor Lancaster ontwierpen ze een speciaal design met Braziliaanse accenten. De vrolijke print staat voor de energie, levendigheid en de kleuren van Brazilië.

Sol da Bahia is een tropische cocktail van kokosnoot, citrus en muskus en doet onmiddelijk wegdromen naar exotische stranden en zwoele zomeravonden. Door de keuze van de geurnoten is dit parfum veilig in de zon, je hoeft niet bang te zijn voor vlekken op de huid. Sommige parfums kunnen door een reactie met de zon vlekken op je huid veroorzaken maar bij Sol de Bahia is dat dus niet het geval. De 100ml flacon is groot genoeg voor een lange zwoele zomer.


Ik moest er eventjes aan wennen maar als de geur zich op de huid heeft kunnen ontwikkelen is het een hele mooie tropische geur die in tegenstelling tot veel onlangs gelanceerde tropische geuren niet mierzoet is (die vind ik ook erg lekker maar als je eens iets anders wilt is dit perfect). Sol da Bahia is eerder zacht, muskusachtig en door de kokosnoot doet de geur toch heel sterk denken aan zon en strand. De geur vervliegt wel vrij snel maar dat is alleen maar een heel goed excuus om de geur lekker vaak aan te brengen en even weg te dromen....

Naast de summer fragrance is er ook een energizing shower gel en comforting bodylotion verkrijgbaar met dezelfde zomerse geur. Volgens mij is douchen na een dagje strand een feestje met de energizing showergel. Ik heb de douchegel maar alvast besteld voor de vakantie. Ik moest even wennen aan de geur maar hoe vaker ik Sol de Bahia ruik hoe lekkerder ik de geur ga vinden.

 

De verpakking van de iconische Lancaster Sun Beauty Tan Deepener heeft ook een make-over gehad, speciaal voor deze zomer is dit cultproduct uitgerust met een SPF 15 en het doosje is voorzien van de vrolijke print. Stiekem vind ik het een beetje jammer dat het printje niet ook op de pot aanwezig is. De verpakking van de Velvet Tanning milk SPF 30 400ml is ook uitgevoerd in de Clemens Ribeiro print. Binnenkort vertel ik je meer over dit bijzondere product. Lancaster is verkrijgbaar bij de parfumerie.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)