vrijdag 25 april 2014

Make_Up Studio Private Tangerine trendlook

Make_Up Studio Private Tangerine trendlook 
Private Tangerine is de nieuwe Trendlook van Make-Up Studio en dat oranje momenteel enorm trendy is daar kunnen we echt niet omheen. De look bestaat uit 5 producten waarmee je een zonnige look creëert. Ik heb 3 items uit de collectie die ik je graag wil laten zien want fijn aan de trendlooks van Make-Up Studio is dat ze vooral bestaan uit hele mooie draagbare items die op de juiste manier gedragen een echt wow effect hebben maar ook perfect zijn voor een wat subtielere make-up. In dit artikel laat ik je alvast kort kennismaken met de productjes, een uitgebreid artikel met looks volgt snel.

Het lumière oogschaduw in kleur Paint it gold is daar een perfect voorbeeld van, dit mooie duo bestaat uit een warme champagnetint en een warme geelgouden oogschaduw. Mooi voor lichte accenten op de ogen.


Oranje lipstick is misschien even een shocking idee maar de juiste tint zorgt voor een mooi warm accent en door de sprekende tint leeft meteen je hele gezicht op. Blikvanger uit deze collectie is dan ook de lipstick Obvious Tangerine. Een knaloranje met mooie matte finish.


De cream eyeliner met penseel in kleur brown is een mooie melkchocolade tint. Ik ben dol op bruine mascara en bruine eyeliner want het geeft dezelfde definitie aan je blik als zwart alleen is het veel zachter en natuurlijker. Een overdosis zwart rond de ogen kan je er vermoeid uit doen zien en aangezien mijn donkere kringen beauty ergernis nummer 1 zijn gebruik ik liever bruin.Binnenkort meer over deze mooie look, ik ga er eens lekker mee spelen om een paar mooie looks te maken. De items zijn al verkrijgbaar bij de Make-Up Studio en Brand Stores en ik heb goed nieuws; er is nu ook een officiële online shop! Naar welk item ben jij het meest nieuwsgierig? 2 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf helemaal geen fan van oranje lipstick...
    Maar die oogschaduw en eyeliner zien er werkelijk prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die oogschaduw is echt prachtig.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)