donderdag 24 april 2014

Essie summer 2014 collection

Essie summer 2014 collection 
Sterke vrouwen en krachtige kleuren, het uitgangspunt voor deze levendige zomercollectie van Essie.De wereld is een jungle en met deze lakjes ben je klaar voor the survival of the chic-est. De energie van de zomer komt tot uitdrukking met deze intense kleuren. 

Urban jungle is een net niet witte lak, Fierce no fear wordt omschreven als cacao-mahonie, ik denk dat het meer een diepe warme taupetint zal zijn. Roarrrrage is oranje ( mijn favoriete zomerkleur) en Strut your stuff is een hemelsblauwe kobaltblauwe tint. Ruffles & Feathers is sprekend groen en Haute in the heat is een combinatie van krachtig frambozenrood en tropische quave. Ik vermoed dat het allemaal cr√®melakjes zijn. 


Ik kijk vooral uit naar Urban Jungle, Roarrrrage, Haute in the heat en Strut your stuff. 

Voor het eerst zal er ook een minisetje verkrijgbaar zijn met 3 lakken uit deze zomercollectie. Deze miniset bevat 3 lakjes van 5ml in de kleuren Roarrrrrage, ruffles & fleathers en Haute in the heat en kost net zoveel als een enkele lak. Perfect om mee te nemen op vakantie. Deze Essie collectie is vanaf Juni verkrijgbaar.  

Essie summer 2014 collection preview 
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Leuke kleurtjes! Ik ben vooral benieuwd naar de blauwe en roze kleur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)