dinsdag 1 april 2014

Jane Iredale Mystikol Aquamarine

Jane Iredale Mystikol Aquamarine 
Mystikols van Jane Iredale zijn handige ruimtebesparende poeder eyeshadows in een verpakking die evenveel ruimte in zou nemen als een pen. Aan het ene uiteinde van de Mystikols zit een lichte kleur die als highlighter dient en aan het andere uiteinde zit een donkere tint waarmee je de oogcontour kan aanzetten.


Aquamarine is mijn tweede Mystikol, Dark Topaz heb ik ook al in mijn collectie. Dark Topaz is een wat subtielere combinatie, Aquamarine is perfect voor de lente/zomer, fris turquoise doet het dan altijd goed nietwaar?

Jane Iredale Mystikol Dark Topaz & Aquamarine 
De eyeshadows zijn enorm gepigmenteerd en zijn voorzien van een mooie shimmer, ze voelen heel erg creamy aan en zijn ook eenvoudig te blenden voor een mooi kleurverloop. Hieronder zie je enkel de lichte kleur van Aquamarine en op de andere foto's zie je de turqouise kleur. Hoewel dit een hele simpele make-up is (highlighter onder wenkbrauw, in binnenste ooghoek en op onderste ooglid. donkere kleur enkel op bovenste ooglid) is het toch een hele sprekende ooglook. Uiteraard bepaald je eigen creativiteit hoe intens je ooglook kan worden. Omdat turqouise bij mij nogal snel overheersend overkomt heb ik het rustig gehouden maar een heftige smokey eye met deze mystikol is zeker geen probleem en volgens mij enorm mooi bij beauty's met een donkere huid.


Jane Iredale Mystikol Aquamarine 

Deze eyeshadowduo's zijn enorm praktisch qua formaat en fijn in gebruik. De Mystikol is er in 8 mooie kleurcombinaties. Ik heb de donkerblauwe Lapis Lazuli nog op de verlanglijst staan. Voor Jane Iredale verkooppunten in Belgie kijk je op de Jane Iredale verkooppunten pagina. Voor verkooppunten in Nederland neem je contact op met importeur Hélène V

Follow on Bloglovin 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)