maandag 31 maart 2014

Clarins Extra-Firming eye Lift perfecting serum & Wrinkle smoothing cream

Clarins Extra-Firming eye Lift perfecting serum & Wrinkle smoothing cream 
Het leven begint pas bij 40 wordt wel eens gezegd, dat lijkt mij een prachtig vooruitzicht maar rond het 40e levensjaar heeft je huid wel extra aandacht nodig en dan met name de huid rondom de ogen. Verminderde stevigheid rond de oogcontour, rimpeltjes en donkere kringen, de oogopslag toont vermoeid en dat terwijl je juist het beste uit elke dag wil halen.

Om deze tekenen van veroudering te bestrijden heeft Claris het Expert Extra Firming Duo ontwikkeld. Deze twee producten zijn geschikt als de huid rond de ogen donkerder wordt en/of wanneer ze meer tekenen van veroudering vertoont. Dit duo van Clarins werkt samen optimaal maar je kan de producten natuurlijk ook afzonderlijk gebruiken. Breng het serum bij voorkeur s'morgens en de crème bij voorkeur s'avonds aan.

Het Extra-Firming Eye Lift perfecting serum
Het Extra-Firming Eye Lift perfecting serum werkt vooral tegen de wallen en donkere kringen onder de ogen. Donkere kringen en wallen hebben vooral oorzaken als vermoeidheid en slaapgebrek. Als ze op jonge leeftijd al zo nu en dan 'gezellig' langskomen heb je de kans dat ze rond je 40e definitief bij je intrekken. Clarins ontdekte dat het Albizia-extract het verschijnen van wallen en donkere kringen kan afremmen. 

Cafeïne stimuleert de vetafbraak en wilde kastanje bevordert de microcirculatie. In een optimale dosering bevordert kastanje ook de werking van de cafeïne, zo worden de wallen op twee vlakken aangepakt. Parelmoerdeeltjes zorgen ervoor dat het oogoppervlak optisch lichter toont.

Clarins Extra-Firming Eye Wrinkle smoothing cream
De Extra-Firming Eye Wrinkle smoothing cream is voorzien van rozenwas die de oogcontour gladstrijkt waardoor bestaande kraaienpootjes minder zichtbaar zijn. De huidstructuur van de oogcontour is versterkt en de oogcontour is beschermt tegen vrije radicalen door vitamine E. Rimpels nemen af en verschijnen minder snel. Extracten van Bio galamboter en zwartebesknop kalmeren, hydrateren en voeden de trekkerige en kwetsbare zone rond het oog. 

De producten in een notendop:

Extra Firming Eye lift serum:
verstevigend
drainerend (vochtafdrijvend)
werkt intensief tegen walllen en donkere kringen
langdurige hydratatie
lichte verhelderende textuur met verstrakkende werking
wordt snel door huid opgenomen, perfect als basis voor make-up

Extra-Firming Eye wrinkle smoothing cream 
verstevigend 
drainerend
werkt intensief tegen rimpels 
verzachtend
voorziet van een comfortabel gevoel
rijke smeltende textuur

Hoewel ik nog niet tot de 40+ categorie behoor was ik wel erg nieuwsgierig naar de producten, zeker omdat donkere kringen en wallen mijn grootste beautyhindernis zijn. Zeker na een korte nacht of een maaltijd met veel zout komen de donkere dikke wallen even gezellig op bezoek. Vanmorgen was het weer zover en na het aanbrengen van het Sérum kan ik duidelijk zien dat ze binnen korte tijd enorm in formaat afnemen. Het lijkt wel magie!

Links: Crème & rechts Serum 
De crème heeft een heerlijke balsemachtige textuur die snel intrekt maar is overduidelijk nog veel te rijk voor mijn huidconditie. Omdat deze zo vol werkstoffen zit heeft het op mijn huid eerder een averechts effect, ik word juist wakker met wallen onder mijn ogen (gelukkig lost het serum dat heel snel op). Met het serum tegen wallen en kringen kan je dus best een beetje valsspelen maar met de oogcrème moet ik dus nog echt een paar jaartjes wachten.

Om het maximale uit je oogverzorging te halen gebruik je de applicatiemethode van Clarins, door bepaalde drukpunten te activeren stimuleer je de microcirculatie. Op het Youtube kanaal van Clarins staan diverse filmpjes waar ze laten zien hoe je je product het beste aan kan brengen. Voor liefhebsters van reinigingsmilk staat er ook een bijzonder filmpje op het kanaal over het reinigen met milk. 1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)