woensdag 30 april 2014

Couvent des minimes Haircare from the root

Couvent des minimes Haircare from the root 
Les Couvent des Minimes lanceert vernieuwde haarverzorging op basis van plantenextracten die de haarwortel versterken voor gezond en glanzend haar vanaf de wortel. De originele samenstelling bestond uit salie, rozemarijn, brandnetel, munt en lindebloesem. Les Couvent des Minimes heeft daar amandelboter en hazelnootolie aan toegevoegd voor een intensere verzorging. Amandelboter helpt de haarvezel te beschermen en voeden, hazelnootolie voedt en beschermt de haarvezel en zorgt voor zacht en glanzend haar.


Vooral de opwekkende munt en rozemarijn zijn goed waarneembaar in de geur van de shampoo.De shampoo wast lekker schoon en de frisse geur is verkwikkend en geeft energie.


Ik weet dat dit heel raar gaat klinken maar ik zou het masker het liefst op een boterham willen smeren, het masker ruikt zo zalig naar hazelnootpasta dat ik er trek van krijg. Aangeraden wordt om het masker tweemaal per week 5 tot 10 minuutjes te laten inwerken en dan uit te spoelen. Het masker maakt mijn haar goed doorkambaar en had ik je al over de geur verteld? (kan er echt niet over ophouden...).

Naast deze shampoo en het intensief verzorgende masker is er ook nog een haar balsem en crèmeshampoo verkrijgbaar van Les Couvent des Minimes. De 250ml shampoo heeft een adviesprijs van €13,50 en het masker kost €20 voor een royale pot met 250ml inhoud. Les Couvent des Minimes is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)