donderdag 10 april 2014

Ahava body exfoliators

Ahava body exfoliators 
Het is echt tijd om de doffe, vale winterhuid weer wakker te schudden en de beste manier om dat te doen is met een fijne scrub. Nu valt het niet altijd mee om een lekkere scrub te vinden die aan jouw behoeften en wensen voldoet. Ahava heeft 4 bodyscrubs in het assortiment, elk heeft een geheel eigen textuur en functie.

Bodyscrubs verbeteren de huidtextuur en celvernieuwende eigenschappen van de huid door het fijne korreltje waarmee ze dode huidcellen wegpoetsen en de microcirculatie bevorderen. Maar niet elke scrub past bij jou huid. Daarom zijn er maar liefst vier bodyscrubs van Ahava. Elke scrub is specifiek afgestemd op een bepaald doel en gebaseerd op het element dat daar het beste bij past, modder, water, zout of planten.

Dode zee-water is goed voor de hydratatie, de scrub met deze functie is de Mineral body exfoliator. Dode zee-modder heeft een intensief verzorgende en kalmerende werking, de Gentle body exfoliator is geschikt voor een hele gevoelige huid. Een scrub met anti-aging werking? De dode zee -planten die in de anti-aging   smoothing body exfoliator zijn verwerkt frissen je huid op en zetten haar aan het werk voor een jeugdige uitstraling. Dode zee-zout zorgt voor verjonging en ontspanning, als dit jouw doel is dan is de softening butter salt scrub geschikt voor jouw huid.

Ahava Mineral exfoliating scrub
Dode zee-water en purperwierkorrels stimuleren celvernieuwing en zorgen ervoor dat de huid het vocht beter vast kan houden. De Mineral exfoliating scrub mag dagelijks gebruikt worden om de huid te zuiveren en exfoliëren.

Dit is de meest hardcore scrub van de drie en mijn favoriet. De scrub met frisse geltexuur heeft een fruitige geur die mij aan sappige peren doet denken, heel erg fris en heerlijk om je winterhuid mee wakker te schudden en gereed te maken voor een (hopelijk) warme en zonnige lente en zomer.

Gentle body exfoliator
Voor een droge of gevoelige huid is deze scrub op basis van kleine lavakorrels en modder uit de Dode zee ideaal. De modder heeft een kalmerende werking en de scrub werkt tevens ontstekingsremmend. De huid is schoon en zuiver zonder dat de hydrolipidenfilm wordt aangetast. De mildheid van dit product en respect voor die beschermlaag van dit product zorgt er ook voor dat de producten op basis van de Dode zee-modder ideaal zijn als je wel eens last hebt van eczeem. Omdat de hydrolipidenfilm intact blijft raakt de huid niet verzwakt of geïrriteerd.

De Gentle body exfoliator is een hele milde crèmige textuur met een heel erg fijn korreltje. Fijn als je een hele droge gevoelige huid hebt, maar ik hou persoonlijk iets meer van het stevige scrubwerk. Wel voel je gewoon dat deze formule je huid enorm vertroetelt. De geur is een beetje lastig te omschrijven, het is een hele zachte geur die iets geruststellends heeft.

Ahava Smoothing Body exfoliator
De Smoothing Body exfoliator ruikt naar een zoet en kleverig oosters dessert, dadels voeren de boventoon in deze heerlijke scrub die echt op de huid aanvoelt als een stukje pure verwennerij. De vrij kleverige textuur van deze scrub zorgt ervoor dat je lekker kan scrubben maar dat je huid na de behandeling ook lekker zacht en soepel aanvoelt. Deze bodyscrub is om op te eten zo lekker.

Ahava Smoothing Body exfoliator

Voor elk huidtype is er dus een geschikte scrub, maar je kan de scrub natuurlijk ook aan je stemmig aanpassen. De smoothing body exfoliator met zoete dadelgeur is een echt vertroetelproduct, fijn als je behoefte hebt aan comfort en zoetigheid (beter dan een doos overheerlijke maar calorierijke chololaatjes...).
De Mineral body exfoliator is vooral heel erg fijn als ik behoefte heb aan energie, de sappige fruitgeur is een feestje en met de stevige korrel geef je je doorbloeding een lekkere boost.

Gentle body exfoliator tube 200ml €26,95
Mineral exfoliating scrubtube 200ml €23,95
Smoothing Body exfoliator Pot 200ml €28,95 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)