vrijdag 11 april 2014

Beach Waves by Techni.Art

Beach Waves by Techni.Art 
Tot 8 weken lang zorgeloos genieten van een beachy look voor je lokken? Het is nu mogelijk met de Beach waves kappersservice van L'Oréal Professionnel.

Haar dat eruit ziet alsof je lekker naar het strand bent geweest is nu voor iedereen bereikbaar en het goede nieuws is dat deze volle look tot 8 weken in het haar blijft zitten. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Om de strandlook vol textuur in het haar te krijgen gebruikt L'Oréal Professionel niet de klassieke dubbele chemische transformatie maar een unieke twee fasen formule. De eerste fase moet slechts 10 tot 15 minuutjes inwerken en de tweede fase heeft geen inwerkijd nodig. Met behulp van de flexibele B-Waver-Roller creëert je L'Oréal Professionnel kapper de gewenste golven in je haar.


De verzorgende bestanddelen beschermen je haarvezels tijdens de behandeling waardoor je haar wel de gewenste beachlook heeft maar lekker zacht aan zal voelen in plaats van stug en droog (het grote nadeel van het zout uit de zee...).

De Beach Waves salonservice bestaat uit 5 korte stappen waarmee je beach style tot stand komt, deze blijft vervolgens tot 8 weken in het haar zitten. Als je highlights of gekleurd haar hebt kan je ook probleemloos gebruikmaken van deze service.

De kapper wast je haar en droogt het met de handdoek, vervolgens brengt hij een powerdose pro-keratin of prefison advanded over het haar en maakt vervolgens scheidingen in het haar. De lokken rolt hij op met de B-Wavers rollers, het aantal verschilt per type haar maar reken op 8 a 15 rollers. Vervolgens brengt hijde recuctielotion aan voor natuurlijk of gevoelig haar. Vervolgens krijg je een charmante laag plasticfolie op je hoofd waarna het product zo 10-15 minuutjes mag inwerken. Tenslotte spoelt de kapper het haar uit en brengt hij een fixatielotion waardoor je haar de vorm kan 'onthouden'. Na een massage en een laatste spoeling brengt de kapper het haar in model. Met de Beach waves spray geef je extra textuur en volume aan je coupe en met een krultang kan je de golven tussentijds extra accentueren.


Geen tijd voor een behandeling maar wel beachy waves? Ook thuis kan je deze look creëeren met behulp van de juiste producten. L'Oréal Pofessionnel adviseert deze methode: Was je haar en breng het masker Curl Contour série expert aan, dit product zorgt voor veerkracht. Gebruik een grove kam en maak daarmee 6 tot 8 scheidingen. Draai elke lok op en zet vast met een knijper, het gebruik van een haarnetje voorkomt pluis. Droog het haar met warme lucht om de golving te fixeren. Met de beach waves Techni.Art spray geef je textuur aan de golven.

Draai de lokken in een krul en fixeer ze voor een rommelige beachlook vol volume. De speciale kit met grove kam, haarnetje en Beach waves spray is voor €20,40 verkrijgbaar bij de L'Oréal professionnel kapper.

Ikzelf heb al een golvende/krullende textuur in mijn haar zitten maar ben enorm blij met de Wild Stylers Next day hair spray, deze zorgt voor dat extra beetje stugheid waardoor mijn krullen lekker wild en volumineus worden. De beach waves lijkt mij ook een heel erg fijn product.

Deze service is uitsluitend bij L'Oréal professionnel kapsalons beschikbaar en de prijs op maat is vanaf €50. Wat vind je trouwens van Kirsten Dunst als Va-va-voom vamp voor de Beach waves campagne? Curvy and Fabulous nietwaar?


4 opmerkingen:

 1. That looks amazing! I usually get waves by letting my hair do whatever it wants...LOL! Thanks for sharing this product :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah beachy waves, ik zou ze graag willen hebben! Ik vind de kappetsbehabdeling wel best duur, maar die producten voor thuis spreken me meer aan. Toch nog eventjes wachte op reviews vooraleer ik iets probeer denk ik :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige producten. Ik ben erg benieuwd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik las hier al eerder over, lijkt me echt super echter weet ik niet hoe het uit zal pakken met mijn krullen, het krult al mega als ik het met clips vast zet zoals de tips, maarrr ik ga het zeker een keer proberen! Kirsten is echt prachtig zo, bruine kleurtje staat haar echt goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)