zondag 20 april 2014

1, 2, 3 Plons!

Alcina Cashmere winterbademilch, Kneipp Beauty geheim badolie & Qiriness Bain Lactée relaxant
Niets lekkerder dan af en toe een lekker ontspannend bad, ik geef de voorkeur aan s'avonds badderen voor het slapen gaan. Meestal neem ik ook een tijdschrift en grote mok kruidenthee of een groot glas water mee. Dan nog iets lekkers voor in het badwater en dat is mijn recept voor het ultieme chillen in de badkuip. 

De Qiriness Bain Lacté Relaxant Effervescent Aromatic Bath Tablet 
De Qiriness Bain Lacté Relaxant Effervescent Aromatic Bath Tablet is een verorgend badproduct in de vorm van individueel verpakte tabletjes. Het tablet ruikt heerlijk naar jasmijn, roos en bamboe en het badwater krijgt een milky lila kleurtje. Last van een gespannen rug? Ga in je bad liggen en plaats het bruistablet tussen je schouderbladen of boven je stuitje zodat de zachte bubbels je rug lichtjes masseren terwijl de ontspannende geur vrijkomt, dat is nog eens relaxen. De geur is echt serieus hemels! Qiriness is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 

Kneipp Beauty Geheim badolie
Kneipp Beauty Geheim badolie is een verzorgende en verzachtende badolie die bestaat uit maar liefst vier rijke natuurlijke oliën. Dit badproduct bevat Arganolie, Marulaolie, Wonderboomolie en Olijfolie. De geur van de Arganolie overheerst, nu ben ik niet zo'n fan van de geur van Arganolie dus dat is voor mij persoonlijk een minpuntje. Als je deze oosterse geur wel kan waarderen dan is dit een hele fijne olie. Na het badderen had ik een lekkere zachte huid maar je moet je badkuip na gebruik wel even goed schoonmaken en pas op voor uitglijden als je geen badmat hebt want deze olie maakt de badkuip vrij glibberig. Kneipp is verkrijgbaar bij de drogist.

De Alcina Cashmere winterbademilch
De Alcina winterbademilch is en blijft mijn badderfavoriet, dit 2 fasen product bestaat uit olie en milk. De geur van dit product doet mij deken aan Casmir van Chopard, één van mijn all time favorite parfums, denk aan zoete tonkaboon en vanille. Alcina is verkrijgbaar bij de Alcina schoonheisspecialiste en ook in de lente is dit badproduct een feestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)