zaterdag 19 april 2014

Oriflame More by Demi eau de parfum

Oriflame More by Demi eau de parfum 
Het Zweedse Oriflame is een internationaal beauty bedrijf dat werkt via directe verkoop aan consumenten. De producten worden rechtstreeks aan de liefhebbers verkocht door onafhankelijke adviseuses en uiteraard een fijne Oriflame webshop. Op de website vind je per product een ingrediĆ«ntenlijst en een omschrijving van het product.

Dat luxe niet enkel in de parfumerie verkrijgbaar is bewijst het Oriflame parfum More by Demi Moore, een bloemige, warme geur voor echte glamourpoezen. Deze enorm vrouwelijke geur is zowel glamorous als elegant en het licht oriƫntaalse tintje geeft de geur een onweerstaanbare touch.


Groene mandarijn, Ylang Ylang en witte perzik zijn de topnoten van de geur, vooral de Ylang Ylang is duidelijk waarneembaar en zorgt voor de verleidelijke toets. Arabische jasmijn, sinaasappelbloesem en heliotroop vormen het bloemige hart van de geur. De combinatie van zoete zwoele jasmijn en de onschuldige verleidster in de vorm van sinaasappelbloesem is heerlijk. De warme basis bestaat uit sandelhout, vanille, praline en musk. De zoete geurnoten van vanille blijven het langst hangen op mijn huid.

De gouden flacon is gebaseerd op de vorm van een clutch, het accessoire van de rode loper. More by Demi is een zeer geslaagde poging om Hollywood glamour te vertalen naar een geur.

De geur is via Oriflame verkrijgbaar in een 50ml eau de parfum en in de vorm van een bodyspray.


Ik heb dan wel geen Demi Moore in huis maar tijdens het fotograferen wil kleine Toetie ook altijd even in de spotlights staan (ze gaat altijd op zoek naar de weerkaatsing van de cameralens op de muur en maakt daar een spelletje van) op onderstaande foto trekt ze haar allerliefste "ik ben zo schattig" gezichtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)