woensdag 26 maart 2014

Ti Sento spring/summer

Ti Sento resin bangles 
Afgelopen December gaf ik al een klein voorproefje van de lente/zomercollectie van Ti Sento Milano. Na de herfst/winter collectie vol diepe donkere kleuren volgt een luchtige collectie met zachte tinten als blauw, abrikoos, beige en wit als blikvangers. Een collectie die doet denken aan zand en een strakblauwe zee.

Bijzonder zijn de items van hars, deze lichtgewicht sieraden hebben een hele aparte look door het gebruik van dit bijzondere materiaal. Ook zijn de prijzen van de sieraden van hars heel erg fijn, de ringen kosten €27 en de armbanden €37.

Ti Sento ring van hars uit de lente/zomer collectie 2014

Ti Sento ring van hars uit de lente/zomer collectie 2014

Mijn favorieten uit deze collectie zijn de armbanden van hars, de colliers met abrikoos of babyblauwe hanger en de ringen met dubbele C. Deze ring had ik gepast tijdens de spring/summer pressdays en het was liefde op het eerste gezicht. De zilveren ring met zirkonia heeft een flink formaat maar toch blijft hij sierlijk en elegant.


De armbanden van hars zijn bijna gewichtloos en dragen daardoor heel prettig, deze bangles zijn heel tof bij een luchtige zomerse maxidress, toevallig heb ik er pas twee gekocht dus I'm ready for summer!Hieronder zie je nog meer moois uit deze fijne collectie, de Ti Sento Milano lente/zomercollectie is binnenkort verkrijgbaar bij je Ti Sento verkooppunt, Check de Ti Sento Milano website voor verkoopadressen in de buurt.5 opmerkingen:

 1. Ik ben echt dol op Ti Sento! Vroeger n een luxe sieradenwinkel gewerkt waar ze het verkochten, ik blijf altijd een trouwe fan. Collectie ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG!!! These accessories are all so very pretty. They are classy and trendy. I so love the rings!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige collectie, alles heel tijdloos. Zelfs de items met de pastelkleuren. Al zouden over een jaartje of twee de pastels even uit de mode raken, paar jaar later zijn die kleuren er wel weer en kunnen deze sieraden er zo weer bij gecombineerd woorden.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)