donderdag 27 maart 2014

Jimmy Choo Exotic


Jimmy Choo Exotic 
Een nieuwe interpretatie van Jimmy Choo, het eerste parfum van het iconische schoenenmerk dat het hart van menig schoenliefhebster sneller laat kloppen. Pythonleder is een materiaal dat je vaak terugziet in Jimmy Choo collecties.

Exotic is een bedwelmende en sexy geur, gecreƫerd met een vrouw in gedachten die een sterke maar toch ook guitige persoonlijkheid heeft. Een vrouw met aantrekkingskracht die iedereen die op haar pad komt in vervoering brengt. Ze draagt de felle kleuren, exotische materialen en prints die typerend zijn voor Jimmy Choo op een ongedwongen en elegante manier.


Exotic is een zomerse geur die doet verlangen naar lange zomerdagen, zonnebaden in de warme zon en zwoele avonden vol verrassingen. Nu ben ik niet zo van de verrassingen maar het concept zwoele zomeravond trekt mij wel, zeker met een lekkere cocktail in de hand en dat is precies waar deze geur mij sterk aan doet denken.

Exotic is een uitbundige fruitige geur die een tikje naar goudmand neigt (yum!) maar dan op een hele fruitige wijze. Exotic opent met frisse grapefruit en sorbet van zwarte bes. Het hart bestaat uit passiebloem en tijgerorchidee waarna de geur overgaat in een bijna sappige basis van framboos en patchouli.


Klinkt als een tropische cocktail nietwaar? Denk ook dat je met de fruitige geurnoten uit de geur een hele smakelijke cocktail kan maken, framboos, zwarte bes, roze grapefruit en passievrucht in plaats van passiebloem. Ik ga eens iets in elkaar mixen, ik houd je op de hoogte.

Het parfum heeft zeker iets bedwelmends, de friszure elementen in de geur zorgen ervoor dat het geheel niet te zoet en oppervlakkig wordt. Een heerlijke geur voor liefhebsters van de ietwat uitdagendere geuren met een lekker zoet en fruitig tintje. De koraalkleurige flacon heeft dezelfde energieke vibe als het parfum. Laat de zomer maar komen!


Jimmy Choo Exotic is een limited edition en deze geur is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Jimmy Choo Exotic 60ml eau de toilette €60*  


*adviesprijs consumenten 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)