zaterdag 8 maart 2014

Roberto Cavalli Exotica

Roberto Cavalli Exotica 
Na Roberto Cavalli classic, Nero Assoluto, en Acqua lanceert Roberto Cavalli de geur Exotica. Zoals de naam al doet vermoeden is Exotica een fruitige en tropische variant op de classic en het is heel knap hoe ze de klassieke geur hebben vertaald naar een exotische variant.

Als ik Exotica ruik herken ik duidelijk de klassieke geur maar dan met een exotische twist. Deze limited edition geur is dan ook een eerbetoon aan de exotische creaties van Mr Cavalli waarbij hij veel gebruik maakt van felle kleuren en de sprekende bloemenprints.


Roberto Cavalli Exotica is net als de andere Cavalli geuren sensueel te noemen, maar ditmaal is de geur een bloemige en fruitige mix met een exotisch tintje. De geur opent met het aroma van sappige tropische mango. Een vrucht die mij altijd doet watertanden. Frangipanibloem geeft de geur een sexy tintje en deze tropische bloemen gaan perfect samen met de exotische mango.

Sandelhout geeft de geur een warme en sensuele basis. Voor de fans van de Cavalli geuren is dit weer een grote verleiding, in de zomer vind ik de classic Cavalli net een beetje te zwoel maar deze geur is perfect voor zonnige warme lentedagen en zwoele zomeravonden.


Ditmaal heeft de flacon een knalroze kleur gekregen, deze 75 ml eau de toilette is een plaatje om te zien en vooral als het zonlicht door de flacon schijnt lijkt deze flacon wel licht te geven. De wulpse vorm van de flacon is hetzelfde als de voorgangers van deze geur en ook Exotica is voorzien van de prachtige goudkleurige dop en een subtiele hoeveelheid dierenprint. Deze flacon straalt de sexy glamour van Cavalli uit, net als de geur.


Exotica doet mij verlangen naar tropische cocktails, knalroze avondjurken en zwoele zomeravonden. Wat een heerlijke geur.... In Belgiƫ is Exotica exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum en in Nederland heb ik Exotica al in de Douglas online shop gespot. Ergens is het bijna jammer dat deze geur een limited edition is want het idee van een romige shower foam lijkt mij de ultieme manier om een warme zomerdag af te sluiten, of juist perfect om de nacht mee te beginnen....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)