vrijdag 7 maart 2014

Clarins Opalesence Vibrant light eye quartet mineral palette

Clarins Opalesence Vibrant light eye quartet mineral palette
Het Eye Quartet Mineral palette in 12 Vibrant light bevat 4 tinten waarmee je een mooie zachte romantische oogmake-up kan maken. Enkel roze en wit parelmoer voor een onschuldige frisse blik of paars en antracietkleurige oogschaduw voor een dromerige smokey eye, het kan allemaal met dit palette.




De oogschaduw heeft een prima textuur, de parelmoergrijze met talloze shimmertjes kan wat korrelig zijn bij het aanbrengen maar dat ligt aan al die glinsterende deeltjes. Gewoon even goed onder je oog afpoederen voor je aan de slag gaat en er zullen geen glinsterende deeltjes op je wangen terechtkomen. De andere drie kleuren zijn voorzien van een mooie glans en zijn goed dekkend.


Deze oogschaduws lenen zich echt perfect voor een zachte romantische look, voor onderstaande make-up heb ik de roze tint op het bewegende ooglid tot bijna aan de wenkbrauw aangebracht. De parelmoertint heb ik op de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw aangebracht waarna ik met de grijze metallic tint een zacht accent boven de wimperrand heb aangebracht. Dit alles even met een penseel in elkaar laten overlopen en je hebt een subtiele maar sprekende oogmake-up. 


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi.
    Inderdaad romantisch is de perfecte omschrijving.
    Stiekem ben ik nu benieuwd naar de paarse... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg mooi uit, en de pigmentatie is ook prima zo te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)