maandag 3 maart 2014

Make-Up Studio Eyeshadow Lumière duo Bronzing champagne

Make-Up Studio Eyeshadow Lumière duo Bronzing champagne 
Deze fantastische oogschaduw is onderdeel van de Bohemian Rebel look van afgelopen herfst. Ik gebruik de term must have niet zomaar want smaken verschillen maar met dit duo kan je zoveel kanten uit dat het eigenlijk niet in een make-up stash zou mogen ontbreken. 

Met deze combinatie van het warme koper/bronze en de champagnegouden tint kan je gaan voor een mooie superglinsterende ooglook met subtiel kleurverloop De champagnetint is inmiddels ook mijn favo kleur als lichte tint voor een smokey eye.  


Het duo zit verpakt in een rond doosje met draaidekseltje, door het transparante deksel zie je meteen welke kleur je te pakken hebt en dat is wel erg handig.Zoals je op de foto's ziet zijn deze tinten heel warm en zitten ze vol prachtige glanzende deeltjes. Met de pigmentatie zit het ook meer dan goed, op bovenstaande foto heb ik niet eens een primer gebruikt. Zo zien deze eyeshadows eruit in vol zonlicht.

Voor een subtiele glamourlook heb ik de champagnetint aangebracht van wenkbrauw tot wimperrand. Daarna heb ik de bronzen tint in de arcadeboog aangebracht en deze met een blending brush mooi in de champagnetint laten overlopen voor een heel subtiel effect. Ik kan bijna niet wachten tot ik een zomers tintje heb wat deze zomer ga ik de bronzen tint enorm misbruiken, want bronzen oogschaduw staat zo mooi bij een sunkissed huidje. Met een bruine mascara accentueer je je wimpers maar blijft de look zacht.Als basis voor deze look heb ik de durable cream eyeshadow ~mijn Make-Up Studio lievelingetje~ gebruikt. Er zijn nu ook 9 waterproof durable eyeshadow mousses verkrijgbaar in 5 basistinten en 4 flashy tintjes. Ik heb deze nog niet getest maar ben enorm nieuwsgierig, Vooral Pearl perfect en Metallic mauve trekken mijn aandacht met Edgy Emerald of Violet Vanity als kleurige blikvanger.

Make-Up Studio Durable eyeshadow mousse 
Make-Up Studio is verkrijgbaar bij de Make-Up Studio Brand stores, ik heb mijn Bronzed Lumière eyeshadow  bij mijn favoriete Brand Store in Eindhoven geshopt. Make-Up Studio zit nu ruim een jaar in de Heuvelgallerie en als ik naar Eindhoven ga moet ik er altijd even binnenstappen.

Andere stores vind je in Amersfoort, Amsterdam en Den Haag. Make-Up Studio is ontstaan in het legendarische make-up walhalla BackStage in Amsterdam, daar kan je dus ook terecht voor je Make-Up Studio goodies. Geen store in de buurt? Je kan Make-Up Studio ook bestellen via de webshop van Back Stage.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)