zondag 2 maart 2014

Burberry Nailpolish Stone 104

Burberry Nail Polish Stone 104
Burberry beautyproducten zijn slechts bij enkele exclusieve verkooppunten verkrijgbaar, maar de producten van het Britse modehuis zijn wel darn pretty. Deze nagellak is daar een uitstekend voorbeeld van, de lak werkt heel fijn en het flesje is een plaatje om te zien. 


De kleur van 104 Stone is die van de klassieke en iconische Burberry trenchcoat, een koele tint beige. De perfecte nude om elke outfit van een stukje Burberry klasse te voorzien. Op de foto zie je twee laagjes lak zonder topcoat. Wel heb ik even snel wat nagelriemolie op mijn nagelriemen aangebracht, zo valt de erbarmelijke staat van mijn nagelriemen niet zo op....It's quite dramatic actually... 


De verpakking is een toffe mix tussen de klassieke Burberry print en glanzend metaal. De lak brengt fijn aan en is goed dekkend, het penseel is fijn, de verpakking is prachtig en de kleur is perfect. Als ik dan toch heel kritisch moet zijn is het enige nadeel de inhoud van het flesje, de inhoud is namelijk maar 8ml en dat is gezien de prijs relatief weinig maar tja, je hebt dan wel een echte Burberry op de toilettafel.


Deze nagellak komt uit het vaste assortiment van Burberry, ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe kleurtjes uit de lentecollectie. De tinten zijn heel verrassend voor Burberry, pastelroze en pastelgeel én een sprekende groene tint. Daarnaast bestaat de lentecollectie uit nog enkele mooie producten waaronder prachtige blushers, oogschaduw palettes, en lipsticks. Hieronder een overzichtje van deze lentelook.

Burberry Beauty spring summer 2014 collection 
Burberry Beauty lipsticks Trench kiss 216 & Lip mist Pink Heather 
Burberry Beauty Eye definer Midnight Brown & Midnight black 
Burberry Beauty Fresh glow nude radiance
Burberry Beauty Lip Glow Lavender & Ice
Burberry Beauty Spring summer 2014 complete eye palette Sage Green 15 & Rose Pink 10
Burberry Beauty Nail Polish spring/summer 2014 410 Pale Grape, 105 Mink & 405 Dusky Mauve 
Burberry Beauty Nail Polish spring/summer 2014 400 Rose Pink, 420 Sage Green & 415 Pale Yellow
Burberry Beauty Effortless Mascara Midnight black 
Burberry Beauty Light Glow blushers in 02 Cameo Blush & 06 Tangerine Blush 
Mijn favorieten uit deze collectie zijn de warme blush, lipstick in pink heather en de nagellakjes in fris roze, geel en groen. You like?


2 opmerkingen:

  1. Ik heb echt nog nooit make-up van Burberry gehad, maar die nagellak ziet er wel supermooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)