dinsdag 4 maart 2014

Ahava Age Perfecting hand cream SPF15

Ahava Age perfecting hand cream
Een handcrème die enorm goed is in multitasken, ik houd ervan! De Ahava Age perfecting hand cream heeft als hoofddoel de zichtbare huidveroudering te vervagen. Je handen komen vaak in aanraking met schadelijke invloeden van buitenaf, denk zon (mijn gezicht krijgt meestal wel een spf'je maar smeer jij je handen in als je op een terrasje gaat zitten of op de fiets springt?) gure wind en milieu invloeden.

Deze handcrème bevat een UVA en UVB filter met spf 15 waarmee de vorming van toekomstige pigmentvlekken wordt tegengegaan. Een uniek complex bevorderd de elasticiteit van de huid en laat tevens lijntjes en ouderdomsvlekken vervagen. De crème werkt zowel actief als preventief, goed bezig! Mijn handen zien best af dus een beetje extra bescherming en verzorging kan geen kwaad.

In een notendop: Ahava's Urban complex beschermt de huid van de handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, het 3D Anti-aging complex egaliseert en laat lijntjes vervagen, brown algae remt de hyperpigmentatie af, het VF Brightening accelerator complex vertraagd de vorming van pigmentvlekken. Daarnaast zorgt het paradepaardje van Ahava, ~Osmoter~ ervoor dat de huidconditie en het vochtgehalte in de huid worden geoptimaliseerd. Osmoter is een uniek mengsel van mineralen uit de Dode Zee wat ervoor zorgt dat het vochtgehalte in de huid verhoogt zodat je huid soepel en jong aanvoelt.


Op de foto's zie je mijn huid voor en na het smeren met de crème, wat vooral opvalt is de gezonde glans die tevoorschijn komt na het smeren, deze crème sublimeert de huid dus ook waardoor ze jeugdiger en fris oogt. De crème heeft een heerlijke textuur en de geur is zacht en een tikje ziltig, wat natuurlijk doet denken aan de zee. 

Naast deze nieuwe handcrème zijn er nog twee handcrèmes verkrijgbaar, de luchtige Mineral handcream en de Dermud intense handcream voor hele droge handen. Wat ik vooral erg fijn vind aan de Perfecting handcrème is dat deze heel rijk is terwijl de crème heel luchtig aanvoelt en enorm snel door de huid word opgenomen. Geen vette handen dus maar wel voldoende hydratatie en verzorging. 

De Ahava perfecting hand cream 75ml is vanaf deze maand bij de Ahava schoonheidsspecialiste en Ahava apotheek verkrijgbaar.

3 opmerkingen:

  1. Deze heb ik ook, echt een fijn product.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al een tijdje op zoek naar een handcrème met een SPF!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)