zondag 16 maart 2014

Essie Hide & Go Chic Style Hunter & Truth or Flare

Essie Hide & Go Chic Style Hunter & Truth or Flare 
De Essie lentecollectie is echt een collectie waar ik heel erg naar uitkijk. Deze lente zijn er weer 6 uiteenlopende tinten voor de nagels die je meteen in een lentestemming brengen. Zachte pastels en mooie spekende tinten gaan prima samen in deze collectie en zullen veel nagellak addicts weten te verleiden.


Truth or Flare en Style hunter waren samen met Romper room en Fashion playground de tinten die als eerste mijn aandacht trokken. Truth or Flare is een denimblauwe kleur en Style Hunter framboosroze. 

Deze lakjes zijn wat aan de dunne kant maar dat heeft gelukkig geen gevolgen voor de dekking, Style hunter is zelfs bijna dekkend in één laagje. Truth or Flare liet mij wel even schrikken, na het aanbrengen van de eerste laag vreesde ik voor minstens twee extra laagjes voordat de lak mooi dekkend zou zijn maar laag nummer twee was gelukkig voldoende voor een mooi egaal resultaat. Ik heb daarom ook een foto toegevoegd van Truth or Flare na één laagje. De andere foto's zijn twee laagjes lak zonder topcoat en ik heb de foto's genomen in het lentezonnetje. 

Essie Truth or Flare 1 coat
Essie Truth or Flare 2 coats

Essie Truth or Flare Spring 2014
Essie Spring 2014 Style Hunter 

Essie Spring 2014 Style hHnter sunlight swatch 
Ik ga nog even twijfelen over Romper room en Fashion playground wegens een overdosis mintgroen en zachtroze in mijn verzameling nagellakjes... Heb jij deze Essie collectie al gespot en misschien zelfs wel een kleurtje aangeschaft?


4 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)