maandag 17 maart 2014

Cenzaa Grand Allure No5 EyeCare & Masq

Cenzaa Grand Allure No5 EyeCare & Masq
De Grande Allure No5 producten van Cenzaa zijn geïnspireerd op de luxe, allure en schoonheid van het antieke Parijs en zijn een verwijzing naar het 5 jarig bestaan van dit Nederlandse salonmerk. De schoonheidsbehandeling bij de Cenzaa schoonheidsspecialiste is een ervaring van chique massages, weelderige texturen en verfijnde geuren. Grande Allure bij de schoonheidssalon. Ook thuis kan dit luxegevoel worden voortgezet door het gebruik van de Grand Allure producten. De speciale productlijn omvat een All in one cream, oogmasker en handmasker. 

De Grande Allure producten bevatten luxe en effectieve ingrediënten die door de verfijnde geuren en luxe texturen bijzonder comfortabel aanvoelen. Witte truffel, 2D lifting complex en whitening extract verzorgen en voeden de huid intens voor een fluweelzacht en stralend resultaat.  Droogtelijntjes worden onmiddelijk verzacht door de intensieve hydratatie, vroegtijdige huidveroudering word voorkomen door het anti-aging complex. De huidbarrières worden versterkt waardoor de huid weer comfortabel aanvoelt en gevoeligheid van de huid wordt beperkt door bescherming tegen UV straling en vrije radicalen.


Cenzaa EyeCare & Masq bevat witte truffel om sporen van vermoeidheid rond de tere ooghuid uit te wissen. Deze rijke balsem geeft de oogcontour haar vitaliteit en egale teint terug. Een strakke 30ml pompflacon bevat een zachtroze crèmige emulsie vol beloftes. De zeer subtiele geur is aangenaam en de textuur van het product is een combinatie van een rijke verzorgende crème en een beschermende balsem. 

Dit product is een heerlijk verzorgend  oogmasker, breng het product rijkelijk aan na de reiniging waarna het 15 minuutjes mag inwerken op de huid. Masseer tenslotte het overtollige product zachtjes in. Ik heb het product meerdere malen gebruikt en bleef stug doorzetten maar ik moet toch echt concluderen dat het voor mijn huid veel te rijk is is wat wel iets zegt over de concentratie werkstoffen in het product. Als je huid die werkstoffen wel nodig heeft dan is deze oogverzorging misschien wel precies wat je zoekt. Ik ga eens kijken of ik een ander proefkonijn kan vinden om dit product te testen. Ik houd je op de hoogte.  


De Cenzaa Beautybag is echt een waanzinnig fijne toilettas, hoewel ze compact is van formaat passen er toch aardig wat producten in. De toilettas is voorzien van zijvakjes en de zijkanten zijn verstevigd dus je producten voor on the go zitten goed verpakt. Soms is het net alsof mijn handtas zwanger is...Ik heb altijd verschillende toilettasjes in mijn tas zitten en elke toilettas heeft ook weer een aparte inhoud. Deze is echt mijn favoriet, ik hoop stiekem dat ze deze ook in leuke trendkleuren gaan uitbrengen en hopelijk ook een variant in een groter formaat.


Cenzaa is verkrijgbaar bij de Cenzaa schoonheidsspecialiste.

Cenzaa Beautybag €19,55
Cenzaa N05 EyeCare & Masq €34,55

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)