donderdag 6 maart 2014

Annemarie Börlind Aquanature

Annemarie Börlind Aquanature
Na je 30e word hydrateren steeds belangrijker want je huid is steeds minder goed in staat om vocht vast te houden. Alleen een goed gehydrateerde huid kan zichzelf beschermen tegen veroudering en blijft langer veerkrachtig. Aquanature is een productlijn speciaal voor de huid die wel wat extra vocht kan gebruiken.


Aquanature effective moisturizing serum is een hele dunne bijna waterachtige gel die een dubbele functie heeft om zo de huid een frisse jeugdige uitstraling te geven. Aloë vera, algenextract en botanisch hyaluronzuur vormen samen een perfecte strategie om een droge huid weer te verkwikken. Een complex dat de poriën verfijnt zorgt ervoor dat de teint egaal en vitaal oogt.

Dit serum is een must have als je huid te volle texturen niet goed kan verdragen. Breng het serum aan en laat het volledig intrekken voor je je verzorgende product aanbrengt. Op hele warme zomerdagen gebruik ik enkel het serum en een bescherming tegen de zon anders smelt mijn verzorging zo van mijn gezicht af. Ik kan niet zo goed tegen hele volle producten, zeker niet als het warm is.


Aquanature 24h Moisturizing cream 30ml is een luchtige crème die snel door de huid wordt opgenomen en een hele zachte aangename geur heeft die nog wel het meest wegheeft van sterremunt. Deze intensief hydraterende crème bevat botanisch hyaluronzuur en extracten van planten uit de zee. De huid is voorzien van vocht en kan zichzelf steeds beter beschermen en herstellen. Plantaardige oliën verminderen fijne lijntjes.

De Crème sorbet is een luchtige fluide die dezelfde eigenschappen heeft als de crème alleen dan in een frissere textuur. Perfect voor de warmere maanden of als je de voorkeur geeft aan lichte texturen. De crème sorbet zit net als het serum in een handige 50ml pompflacon.

Annemarie Börlind Aquanature Crème sorbet (boven) en moisturizing cream (onder)

De Gentle cleansing mousse uit het Aquanature gamma is een luchtig schuim dat speciaal is ontwikkeld om de droge veeleisende huid te reinigen. Het verwijderd talg en make-up op grondige wijze zonder de huid daarbij teveel te belasten. Een fijne reiniging voor de droge huid die geen trekkerig gevoel achterlaat. Ik vind de Aquanature productlijn heel erg fijn in gebruik, ze hydrateren en laten een frisse matte huid achter. Daarnaast zijn de producten van Annemarie Börlind ook nog eens ecofabulous! Wat wil je nog meer?


Annemarie Börlind is onder andere verkrijgbaar bij reformwinkels, apotheken en schoonheidssalons. De Aquanature moisturizing cream heeft vorig jaar in Duitsland zelfs een award gewonnen, het product mag zichzelf Reformhaus product of the year 2013 noemen. De prijzen van Annemarie Börlind zijn ook prima, voor het serum en de crème sorbet 50 ml betaal je €33,45 en de pot crème 30 ml kost €38,65. 

Verkooppunten in Nederland en België kun gemakkelijk opzoeken met behulp van de verkooppunten pagina van importeur Nupharma. Voor meer info over de producten van Annemarie Börlind check je de Börlind website

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)