dinsdag 18 maart 2014

Clarins Opalescense spring products look for a radiant complexion

Clarins Opalescense Spring products
Een mooie make-up begint bij een mooie basis, de lentecollectie van Clarins bevat 3 producten om de teint te laten stralen en een perfecte basis voor een zachte lente make-up te creëeren. Een optisch verfraaiende primer, een mooi poeder en een fijne crèmeblusher.


De Instant Light Radiance Boosting Complexion base is een luchtige fluide in een tube met praktisch pompje waarmee je als het ware een sluier van licht op je gezicht legt waardoor onvolmaaktheden optisch worden verdoezeld en de huid stralender en egaler toont. Dit product kan solo of onder de foundation gebruikt worden en deze 'illuminateur' heeft tevens een verzorgende functie. De vochthuishouding krijgt een boost, roodheid vervaagt door een kalmerend bestanddeel en een extract van witte thee beschermt de huid tegen schadelijke effecten van milieuvervuiling en vrije radicalen.

Er zijn drie tinten Instant Light Radiance Boosting Complexion base verkrijgbaar:
01 Rose voorziet elke huidskleur van een mooie uitstraling
02 Champagne corrigeert roodheid bij een lichte huid
03 Peach geeft de gebruinde huid een mooie glow

Clarins Instant light radiance booster 02 Champagne 
De Instant Light Radiance Boosting Complexion base voelt gewichtloos aan op de huid wat ik heel erg prettig vind. Stiekem vind ik heel veel laagjes product aanbrengen al genoeg gedoe, dus het moet dan ook wel prettig aan blijven voelen. Ik gebruik de Instant Light Radiance Boosting Complexion base als basis voor de extra comfort foundation en ik gebruik het product ook wel solo op mijn décolleté en jukbeenderen voor een hele subtiele glow.


Het Opalescence Face & Blush Powder is weer zo'n waanzinnig mooi poeder dat je kan gebruiken als blush en gezichtspoeder. Gebruik alle drie de tinten voor een mooie egale teint en breng wat extra roze aan op de wangen om de jukbeenderen te accentueren. Deze tint is (nu nog) net iets donkerder dan de kleur van mijn gezicht dus nu is het nog een blusher maar als het zonnetje lekker blijft schijnen dan kan ik dit product over een paar weekjes als gezichtspoeder gebruiken. Stiekem wel jammer dat het gouden accent enkel een toplaagje is, van mij had er best een glinstertje in het poeder mogen zitten.


Deze limited edition poeders zijn altijd serieus hebberigmakend mooi en het doosje van dit poeder is voorzien van een waanzinnig iriserend deksel dat een spectaculair effect geeft als ze het licht vangt.


De Cream blush is een blush in crèmevorm die de wangen voorziet van een lieve blos en daarmee je gezicht meteen beter doet uitkomen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar een juiste tint blush kan zelfs de kleur van je ogen accentueren, niets leuker dan spelen met kleur!


De crèmeblush is ideaal om een zachte en natuurlijke blos op de wangen te toveren. De 4 tinten ( 01 Peach, 02 Candy, 03 Grenadine en 04 Rosewood) zijn ook heel erg geschikt om een vleugje kleur op de lippen aan te brengen. Dep zachtjes wat kleur op de lippen voor een frisse look.

Crèmeblush is vooral zeer geschikt voor een droge huid, deze van Clarins is bovendien extra verzorgend en vertroetelt je huid met bloemenwas van jojoba, roos, mimosa en zonnebloem zodat je huid niet uitdroogt.


De Instant light is dus een fijn product om optisch oneffenheden te verdoezelen, rode vlekjes op mijn wangen zijn minder zichtbaar en mijn huid toont egaler. Het poeder is een semi dekkend poeder dat afhankelijk van je huidskleur ook dienst kan doen als blush. De cream blush tenslotte is een mooie zachte crèmeblusher waarmee je een frisse blos op je wangen tovert die mooi naturel oogt. 

Hoewel ik altijd een beetje anti-primer was omdat ik het eigenlijk veel gedoe vind moet ik toch toegeven dat het echt nut heeft. Ook het aanbrengen van bijvoorbeeld foundation of de crèmeblush gaat veel soepeler en je hebt ook minder van die producten nodig omdat ze heel goed hechten door de Instant light.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)