dinsdag 11 februari 2014

Only You Love nail art kit & Spring preview

OnlyYou Love nail art kit
 Only You is exclusief verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en speciaal voor Valentijn zijn er twee hele schattige setjes met nagellak en nagelstickers verkrijgbaar. De princess set bevat twee roze lakken en een glitterlak, de Love set een rode glitter, een rode crèmelak en een zachtroze tint.

In het pakketje zit ook een stickervelletje met hartjes en kusjes om je nagels te voorzien van een romantische touch. Nu ben ikzelf niet zo van de frutseltjes en versiersels op mijn nagels, maar voor de liefhebber is dit extraatje natuurlijk enorm leuk.


In de Love Nail art kit tref je de lakjes Roses are red, Sweet heart en Confetti. Roses are red is een frambozenrode cèmelak die dekkend is in slechts één laagje. Sweet heart is een warme pastelroze lak die dekkend is in twee laagjes. Confetti is een rode glitter in een rode jelly basis die je uiteraard ook perfect over Roses are red kan aanbrengen. De lakjes werken heel erg fijn

Only You nail polish L-R Sweet heart, Confetti & Roses are red 

Beide setjes zijn exclusief verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en kosten €12,95


Vanaf 24 Maart zijn de Only You lentekleuren voor de nagels verkrijgbaar, 5 frisse levendige tinten die net iets sprekender zijn dan zachte pastels. Het zachtrode What a girl wants is de meest uitgesproken tint van deze lentelook. Pink Cocktail is een snoeperig roze, Play it cool is mintgroen, Better than heaven is helder hemelsblauw en Lose my mind heeft de lila tint van bloeiende seringen. Losse Only You nagellakjes koste €4,95.

Only You spring 2014 collection 
 

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)