maandag 10 februari 2014

Lalique L'Amour eau de parfum

L'Amour Lalique

Om toch maar een beetje romantisch te doen met Valentijn in het vooruitzicht wil ik je graag laten kennismaken met een relatief nieuwe geur van één van mijn favoriete parfumhuizen, namelijk van Lalique.

L'Amour zag in 2013 het levenslicht en deze sprankelende geur is een bijzondere liefdesverklaring in een beeldschone flacon. L'Amour is een elegante witte bloemengeur. Wat zo mooi is aan deze geur is dat ze heel fris en beschaafd is maar toch ook heel erg verleidelijk en intens.


L'Amour bestaat uit een top van het opwekkede Neroli, frisse bergamot en de romantische roos. Het bloemige hart bestaat uit Jasmijn, gardenia en de prikkelende tuberoos. De basis is warm zonder de witte bloemen te domineren door de combinatie van musk, sandelhout en ceder. De geur blijft luchtig en delicaat.

Op mijn huid komen vooral de neroli, tuberoos en gardenia goed naar voren. Deze geur is echt een zeldzaam juweeltje. Het type geur is mij niet geheel onbekend, L'Amour valt een beetje in dezelfde categorie als Marc Jacobs Perfume Essence, Ralph Lauren Romance Summer Blossom en Estée Lauder Tuberose Gardenia. Als dit jouw type geuren zijn dan is dit zeker liefde op het eerste gezicht.


L'Amour is natuurlijk een perfecte geur om te dragen op bijzondere dagen, als deze geur al had bestaan toen ik trouwde had ik deze vast en zeker gedragen. Bijzonder is ook dat hoewel de geur wat licht overkomt, deze toch echt enorm lang op de huid aanwezig blijft. L'amour de Lalique is een prachtige geur voor bruidjes, maar ook voor alle liefhebbers van witte bloemen is L'amour misschien wel ware liefde. Voor mij was dat in ieder geval zo.


1 opmerking:

  1. Ik heb nog nooit een geurtje van Lalique gehad, maar dit klinkt wel erg lekker! Ik houd van alle geurtjes met muskus :-).

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)