maandag 3 februari 2014

Azzaro club Men & Women

Azzaro Club
Loris Azzaro was een legendarische kledingontwerper die vooral in eind jaren 60 en gedurende de 70's op handen werd gedragen door celebs en de high society omdat hij de meest spectaculaire party outfits creĆ«erde. Hij was vooral bekend om het gebruik van metaal en spannende cut-outs. Daarnaast was hijzelf ook een echt feestnummer. Met zijn Rolls Royce Silver Shadow bezocht hij menig nachtclub waaronder Studio 54 en hij reisde ook de wereld over om met de jetset mee te kunnen feesten. De Azzaro Club geuren zijn een eerbetoon aan die lifestyle, de lifestyle die van het merk een groot succes hebben gemaakt. Azzaro Club Men en Azzaro Club Woman, twee geuren die bijzonder geschikt zijn voor het moderne nachtleven.

Beide geuren hebben een bijzondere opbouw, de geuren bestaan namelijk maar uit twee facetten. Een vibrerend facet opent de geur en geeft het gevoel van sensatie als je een nachtclub instapt om te gaan feesten. Het nachtelijk facet is de basis van de geur, een basis die tot in de late uurtjes een onvergetelijke indruk achterlaat.


Azzaro Club Women is een fruitige geur die is gecreƫerd om de heldere en schitterende sfeer op te roepen van een glinsterende discobal. Granaatappel en passievrucht zorgen voor een dynamische toets. De frisse fruitige toetsen weerspiegelen het gevoel van spanning en opwinding dat je ervaart als je uitgaat.

Cashmere hout, kristalmuskus en zwarte vanille vormen de basis van de geur. Deze lichtjes bedwelmende houtachtige basis zorgt voor een zwoele afdronk. 


Azzaro Club Men is een lekker pittige herengeur die net als de damesgeur opent met opwekkende verwachtingsvolle toetsen. Azzaro Club men opent met groene papaja en citroensorbet. De Nachtelijke kant van deze geur bestaat uit kristalmuskus, Japans Hinoki hout en hennep.


Voor mij persoonlijk is de muskus iets te duidelijk aanwezig bij de damesgeur. Wel tof is dat zowel de dames als herengeur een duidelijk spoor van muskus achterlaten, sommige his & hers geuren lijken totaal niet op elkaar maar hoewel ze een eigen karakter hebben zijn Azzaro Club Men & Women toch echt een setje.

Beide geuren hebben een echte uitgaans vibe en zijn zeker zeer geschikt voor een avondje clubbing. Azzaro Club Men en Women zijn beide verkrijgbaar in een Eau de toilette vaporisateur 75 ml voor €45*

*geadviseerde verkoopprijs 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)