zondag 2 februari 2014

Lolita Lempicka Mon Rouge

Lolita Lempicka Mon Rouge 
Lolita Lempicka is bekend vanwege haar romantische creaties voor eigenzinnige vrouwen en haar bijzondere parfums kunnen rekenen op trouwe fans. Voor deze fans creëerde Lolita Lempicka een nieuw betoverend mooi schoonheidsaccessoire, een lipstick in een prachtige huls, verkrijgbaar in 10 prachtige tinten.


Rood is de lievelingskleur van Lolita Lempicka, de Mon Rouge 10 Rouge Lolita zal dan ook als eerste haar debuut maken bij enkele exclusief geselecteerde Lolita Lempicka verkooppunten. Voor Valentijn zal Rouge Lolita in een geschenkdoos worden verpakt met een 40ml Elle L'Aime eau de parfum (€65). De Elle L'aime flacon was ook de inspiratiebron voor de prachtige huls van de lipstick.

Mon Rouge heeft een romige bijna sensuele textuur die moeiteloos op de lippen aanbrengt. De lipsticks zijn heel zacht en zorgen voor zowel glans als comfort. Babassu en Murumuru boter zorgen voor verzorging en comfort. De lipstick heeft een zachte zoete zwoele geur die mij aan Elle L'aime doet denken. De lipstick blijft goed zitten en voelt heerlijk comfortabel aan. Kleur 06 Beige Boheme is voor mij dé perfecte nude.

Lolita Lempika Beige Bohème swatch 

De Lipsticks van Lolita dragen ook moeder natuur een warm hart toe, 50% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de lipstick bevat geen parabenen. Het lichtzoete parfum van de lipstick is 100% natuurlijk.


De collectie bestaat uit 10 prachtige tinten:

01 Rose Chic
02 Rose Preppy
03 Rose Vintage
04 Fuchsia Color Block
05 Prune Rock
06 Beige Boheme
07 Coral Seventies
08 Brun Casual
09 Rouge Createur
10 Rouge Lolita

Zodra deze lipsticks verkrijgbaar zijn ga ik op jacht naar de Coral Seventies en Rose Chic. Vooral de koraalkleur is werkelijk prachtig.


Vanaf September zal de volledige collectie lipsticks verkrijgbaar zijn bij exlcusieve verkooppunten en Ici Paris XL.

Nu als ik me er toch weer even mee mag bemoeien, ik vind de lipsticks prachtig en de huls al helemaal. Als we nu toch bezig zijn, how about een lijn van matching nagellakjes lieve Lolita? Pleaaaaase?

Lolita Lempicka Mon Rouge lipstick €29


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)