donderdag 16 januari 2014

Sans Soucis Caviar Instant effect mask

Sans Soucis Caviar- fishing for compliments anti age instant effect mask 
Sans Soucis timmert de laaste maanden flink aan de weg met mooie nagellakjes, fijne lichaamsverzorging en bijzondere producten voor het gezicht. Het Caviar-Fishing for compliments instant effect mask is zo'n product. Ik vind alleen de naam al briljant gevonden en het masker is ook nog eens heel fijn in gebruik.

De Caviar-Fishing for compliments lijn is verrijkt met een geconcentreerd kaviaar extract, dit zwarte goud uit de zee is pure verwennerij voor de huid. Zichtbare huidveroudering wordt verminderd door je huid te voorzien van een jeugdige frisse glow, de teint is effen en gelijkmatig.

Het masker zorgt ervoor dat het huidvernieuwingsproces en de microcirculatie worden gestimuleerd. Daarnaast worden fijne lijntjes gladgestreken en de gezichtscontour ziet er strakker uit. Naast het kaviaar extract bevat het masker ook thermaal bronwater uit Baden-Baden en is geschikt voor de veeleisende huid.
Sans Soucis Caviar- fishing for compliments  instant effect mask 

Het romige masker voelt fris aan op de huid en laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen. Het masker geeft een aangenaam en comfortabel gevoel tijdens het intrekken. Meestal ben ik wel bij de tijd maar ik was Ik was vanmorgen de tijd een beetje vergeten. Sans soucis adviseert om het masker minstens 10 minuten in te laten trekken. Ik heb het vandaag 20 minuten laten zitten en na die tijd was het meerendeel van het masker ingetrokken.

Ik heb het masker verwijderd met een warm vochtig washandje (tissues vind ik niet handig en splashen met water duurt duurt me te lang). Met zachte deppende bewegingen liet het residu zich snel verwijderen en kwam er een fris en zacht huidje tevoorschijn. Ik vind dit masker een heuse aanrader, de ziltige geur die een beetje doet denken aan een dagje strand helpt daar zeker aan mee.


Sans Soucis Caviar Instant effect mask €29,50 voor 75 ml.

Voor een Sans Soucis verkooppunt bij jou in de buurt check je de webpagina verkooppunten van Sans Soucis importeur Beauty Service.