woensdag 15 januari 2014

Helena Rubinstein Wanted Rouge 303 Desire


Helena Rubinstein Wanted Rouge 303 Desire 

De Wanted Rouge lipstick van Helena Rubinstein is een lust voor het oog en een lust voor de lippen. De verpakking alleen al is hebberigmakend mooi, en dan heb ik het nog niet eens over de smeuïge textuur van deze überluxueuze lipstick gehad. Ontwerper Hervé van der Straeten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de chique huls die door middel van een klik op de dop opent.   

De Wanted Rouge is een lipstick die niet alleen voor mooi gekleurde lippen door het High Chroma pigments complex zorgt maar je lippen ook heel intensief verzorgt. Een lipserum complex dat bijzonder geconcentreerde werkstoffen bevat zorgt voor een verjongend effect. Bèta X gelei zorgt voor een glad resultaat, Hyaluronzuur heeft een hydraterende werking en Ginkgo Biloba stimuleert de microcirculatie. 


De lipstick brengt aan als in een droom, heerlijk romig maar toch heel luchtig en de lipstick blijft goed zitten. Wat mij vooral opvalt is het gevoel van de lippen als de lipstick na een paar uur is verdwenen, mijn lippen voelen veel zachter en gladder dan anders. De werkzame stoffen doen hun werk dus naar behoren en daar ben ik heel erg blij om want veel lipsticks drogen mijn lippen genadeloos uit. 

Wat ik grappig vind is dat deze lipstick qua prijsniveau net onder de 'fashion' beautymerken zit  (€32,00) maar kwalitatief met kop en schouders boven veel van deze lipsticks. Ik denk dat Helena Rubinstein een beetje hetzelfde probleempje heeft als Shiseido, door alle glitter en glam van de make-up lijnen van modehuizen worden sommige kwalitatief hoogwaardige merken een beetje overschaduwd. 

Gelukkig zijn dit wel merken die kunnen rekenen op een trouwe achterban en dat is ook logisch, als je eenmaal een lipstick of mascara van Rubinstein hebt gebruikt wil je eigenlijk niet meer terug.


Ik had deze kleur 303 Desire al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en heb mezelf hier onlangs op getrakteerd. Deze mooie honingkleurige nudetint is heel draagbaar bij zowel een zachte naturel look als een zware make-up. De geurloze cremige textuur geeft een mooie zachtglanzende finish aan de lippen. Er zijn 17 kleuren verkrijgbaar waarvan de meeste vrij naturel en zacht zijn al zijn er ook een diepe roodtint en een spekend paars verkrijgbaar. 

Helena Rubinstein is verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumeriezaken en online via de officiële Helena Rubinstein webshop.