donderdag 16 januari 2014

Estée Lauder Pure color gelée powder eyeshadow 16 Pop Pistachio

Estée Lauder Pop Pistachio Pure color gelée eyeshadow
De Pure color gelée powder eyeshadow van Estée Lauder is niet zomaar een oogschaduw, voor deze oogschaduw combineerde Estée Lauder een poeder_en geltextuur waardoor de oogschaduw een enorm levendig resultaat geeft.

De mono eyeshadow zit in een mooi klein doosje met spiegeltje en een kleine applicator. Het handvat van de applicator is wel heel klein, zou het niet ideaal zijn als je een los handvat kon kopen waar je de mini applicator dan op zou kunnen klikken? (hint hint).


De textuur van de oogschaduw lijkt op het eerste gezicht gewoon op die van een poeder maar hecht enorm goed op de huid waardoor je snel een diepe dekkende kleur creëert die niet korrelt (kan wel eens heel irritant zijn, ik krijg dan wel eens ontstoken ooghoeken door die korreltjes, bij deze oogschaduw heb ik daar geen last van gehad) maar wel heel mooi lang blijft zitten.  Op onderstaande swatch heb ik twee laagjes oogschaduw aangebracht, in het warme zonlicht zie je de metallic finish heel goed.

Estée Lauder Pure color gelée powder eyeshadow 16 Pop Pistachio sunlight swatch
Pop Pistachio is een heerlijke frisgroene metallic tint met een vleugje warmgouden shimmer. Ik heb voor deze ooglook enkel Pop Pistachio en een klein vleugje Collistar Silk effect mono eyeshadow 63 caramel aangebracht waarna ik ze met een blending brush in elkaar heb laten overlopen. Deze mooie groene kleur is solo heel erg mooi maar kan uiteraard ook heel goed samen met allerlei andere kleurtjes, denk chocoladebruin of indigoblauw. Ik ben voorlopig nog niet klaar met experimenteren, deze oogschaduw is bij je Estée Lauder verkooppunt verkrijgbaar in 8 mooie metallic tinten.

Estée Lauder Pure color gelée powder eyeshadow 16 Pop Pistachio eye look