dinsdag 14 januari 2014

Roger & Gallet Eau des Bienfaits

Roger & Gallet Eau des Bienfaits
In de maanden zonder een R op het einde spring ik s'morgens vol energie uit bed maar daar is momenteel totaal geen sprake van. Om mezelf een beetje dat zomerse energieke gevoel te geven gebruik ik de Eau des Bienfaits van Roger & Gallet. Deze hydraterende spray verzorgt je huid, laat een heerlijk frisse geur achter en zorgt toch nog voor een zonnig humeur. 


De niet kleverige formule laat een zachte verzorgde huid achter en ik vind het wel zo prettig dat ik me niet uitgebreid hoef in te smeren. Even sprayen en indien gewenst inwrijven en klaar! De spray bevat onder andere aloƫ vera, kiwi extracten en vitamine E.


Bloedsinaasappel is de hoofdrolspeler in deze verkwikkende geur. Mandarijn, bergamot en citroen versterken het verkwikkende gevoel dat deze geur geeft. Het hart is poederig en zoet door viooltjesblad en oranjebloesem. Cederhout en patchouli geven de geur een zwoele diepgang. Je wist misschien al dat ik enorm fan ben van alle geuren waar bloedsinaasappel in verwerkt is, en deze geur is daarop geen uitzondering.

Deze 100ml spray is net als de andere fijne Roger & Gallet producten verkrijgbaar bij de parfumerie en apotheek enne...de Eau des Bienfaits is ook in de zomermaanden een feestje maar nu tijdens de winter geeft ie je misschien net dat beetje extra energie wat nodig is om fris en fruitig aan de dag te beginnen.

Roger & Gallet Eau des Bienfaits fragrant body mist 100ml  €37,00