woensdag 8 januari 2014

Pupa Princess Diamond eyeliner 002 diamond green

Pupa Princess Diamond eyeliner 002 diamond green

De Pupa Princess collectie is een mooie winterse collectie met zachte pastels en glitters en bevat twee mooie eyeliners. Pupa heeft onlangs ook een aantal nieuwe kleuren van de Diamond eyeliner geïntroduceerd, een feestelijke eyeliner vol duizelingwekkende glitters.

Naast de 8 tinten in het Pupa basis assortiment bevat deze mooie collectie dus twee nieuwe limited edition kleurtjes; diamond green en diamond mauve.


De eyeliner heeft een transparante basis en bevat mooie glittertjes waarmee je elke look meteen iets feestelijks geeft. Nu is deze eyeliner echt niet alleen leuk voor feestjes maar naar mijn mening ook erg geschikt voor dagelijks gebruik (je moet immers van elke dag die je gegeven is een feestje maken nietwaar?)

Als je een glitter eyeliner toch een beetje teveel van het goede vind gebruik de eyeliner dan om na het aanbrengen van je mascara de toppen van je wimpers mee aan te zetten. Zo creëer je een heel mooi glinsterend effect op de wimpers wat je een mooie open blik geeft.


Enig nadeel is wel de droogtijd, ik had deze gel eyeliner over een zwarte eyeliner aangebracht en dan moet je zeker even met je ogen dicht blijven zitten anders gaat het gegarandeerd vlekken op je oogleden. Geduld is dus heel belangrijk (niet mijn sterktste kant...) Check de Pupa website voor alle info over de Pupa Princess look en verkooppunten.