donderdag 9 januari 2014

OPI Brazil spring/summer 2014 collection preview

OPI Brazil lente/zomer 2014

Carnaval, kleurrijke biniki's en flip flop slippers, prachtige stranden, tropisch fruit en een mysterieuze jungle. Dat zijn slechts een paar van de dingen die me te binnen schieten als ik aan Braziliƫ denk en die diversiteit aan kleur komt ook terug in deze veelzijdige voorjaar/zomer collectie van OPI.

OPI Brazil spring/summer 2014 L_R
Next stop Bikinizone, Don't Bossa Nova me around & Taupe-less beach
OPI Brazil Spring/summer 2014 L-R
I SaoPaolo over here, OPI Scores a Goal! & AmazON AmazOFF
OPI Spring/summer 2014 Brazil L-R
I just can't Copeacabana, Where did Suzi's Man Go? & Toucan do it if you try
OPI Brazil spring/summer 2014 L-R
Kiss me I'm Brazillian, Live Love Carnaval & Red hot Rio
 

Deze collectie bestaat uit maar liefst 16 kleuren waarvan 4 tinten zijn uitgevoerd in Liquid Sand finish.Van deze liquid sands is er een mooi minisetje verkrijgbaar. Het word nog spannender, deze Liquid Sands hebben niet alleen de liquid sand textuur maar zijn ook nog eens uitgevoerd in neontinten, opvallen gegarandeerd!

Ook is er een minisetje met 4 kleurtjes uit de Brazil collectie verkrijgbaar. Altijd fijn als je last hebt van een beetje keuzestress. Meestal heb ik ook moeite met keuzes maken maar bij deze collectie was ik er vrij snel uit, gewoon omdat er een paar lakken bij zitten die echt helemaal mijn kleurtjes zijn.

Mijn favorieten uit deze collectie zijn I just can't Copeacabana, I SaoPaolo over here, Where did Suzi's Man Go?, Toucan do it if you try, Don't Bossa Nova me around & Taupe-less beach. 

OPI Brazil Copacababies mini polishes 
OPI Brazil Beach sandies liquid sand mini polishes 

Ik heb ze al even kort 'live' mogen bewonderen en heb meteen snel een paar foto's voor je genomen, helaas is de onderste met flits een beetje bewogen maar je krijgt een goed idee van de kleuren.

De OPI Brazil collectie zal vanaf eind Februari verkrijgbaar zijn, begin maar vast met sparen ;)