woensdag 29 januari 2014

Jane Iredale PureGloss lip gloss

Jane Iredale lipgloss 
Er is lipgloss en er is lipgloss en deze glossjes van Jane Iredale zijn regelrecht in mijn lipgloss top 3 beland. Ik heb lipgloss een tijdje links laten liggen vanwege een serieuze lipstick verslaving maar sinds enkele maanden gebruik ik steeds vaker gloss. De reden dat ik lipgloss een beetje beu was waren de vaak plakkerige texturen en de relatief korte houdbaarheid van de gloss op de lippen. De Make-up studio paintgloss en Shiseido Lacquer rouge met hun heerlijke textuur waren een openbaring en dé reden om vaker een lipgloss te dragen.

Jane Iredale bracht als eerste een volledige collectie make-up op basis van mineralen op de markt. Zij was jarenlang werkzaam als casting director voor in de film en theaterwereld en in die jaren leerde zij het belang kennen van een goede make-up die ook nog eens lief is voor de huid. 

Jane Iredale begrijpt dat de kunst van schoonheid niet schuilt in het roekeloos volgen van alle trends maar in het accentueren van de natuurlijke schoonheid. Zo leerde zij ook dat een gevoelige huid met oneffenheden een behoorlijke onzekerheid met zich meebrachten. Voor haar de reden om een huidvriendelijke make-uplijn te creëeren. Het merk zei mij in de eerste instantie niet zoveel maar ik was toch gefascineerd door de achtergrond van het merk en ben het eens zelf gaan proberen. 


De PureGloss lipgloss zorgt voor een prachtige glans maar is dus niet plakkerig, wel heel erg romig maar zonder zwaar te zijn. De geur is fruitig en zoet, wel iets waar je van moet houden maar ik vind het een aangename geur. De applicator is heel fijn in gebruik en ik denk dat iedereen verrast zal zijn van de compacte textuur van de gloss die vol pigment en verzorgende ingrediënten zit. 

De textuur is wat deze gloss speciaal maakt, bij het aanbrengen voelt hij wel eventjes een beetje kleverig maar je voelt dat de gloss meteen aan het oppervlak hecht waarna de gloss een heel mooi glad oppervlak creëert zonder te plakken. De gloss voelt comfortabel en ik ben vooral verliefd op Iced Mocha en Soft Peach. 

Jane Iredale PureGloss swatches top-bottom:
Soft Peach, Iced Mocha & Spice 

De PureGloss is verkrijgbaar in 18 tinten, Pink Smoothie en Tangerine staan ook nog op mijn verlanglijstje.


Jane Iredale is voor €24,90 verkrijgbaar bij schoonheidssalons, cosmetische klinieken en luxe parfumeriezaken als Parfuma. Check de Jane Iredale website voor alle prachtige producten. Ik ben fan en ga snel meer van dit mooie merk uitproberen.

Voor meer verkoopinformatie in België en Nederland neem je contact op met importeur Helène V

Jane Iredale PureGloss Soft Peach 
Jane Iredale PureGloss Soft Peach 
Jane Iredale PureGloss Iced Mocha 
Jane Iredale Puregloss Lip gloss in Spice, Iced Mocha & Soft Peach 
                           

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)