zaterdag 4 januari 2014

Calvin Klein CK One lipstick 700 Little Liar

Calvin Klein CK One lipstick 700 Little Liar 
Calvin Klein heeft ooit eerder een prachtige make-up collectie gehad die verkocht werd in de Bijenkorf Amsterdam (serieus de beste lipgloss ever!) maar die helaas na een tijdje weer uit cosmeticaland verdween. Dit tot mijn grote verdriet want de texturen en kleuren waren echt fabulous!

De zomer van 2012 werd er eentje volop kleur toen Calvin Klein cosmetics de CK One Color collectie lanceerde, een compleet assortiment aan decoratieve cosmetica met het uitgangspunt: Laat je eigen schoonheid zien, verberg deze niet. Een motto waar ik mij erg in kan vinden, je kan dikke lagen make-up aanbrengen om dat ene pukkeltje te camoufleren maar een felle lipstick, strakke wenkbrauw of vleugje highlighter doen veel meer voor je gezicht en uitstraling. Het werd wel tijd om het merk eens uit te proberen.

Calvin Klein CK One lipstick 700 Little Liar swatch

Als je hier regelmatig even langskomt weet je inmiddels wel dat ik een voorliefde heb voor nude lipsticks dus deze rode beauty van CK One color was wel even shocking voor degenen die mij meestal met een braaf nudetintje zien rondhuppelen. Deze rode kleur 'Little Liar' (heerlijke naam!) heeft een satijnmatte finish, gewichtsloze formule en voelt toch romig en verzorgend aan.

Er zijn 20 tinten CK One lipstick verkrijgbaar waaronder deze stunning red shocker. CK One color word verkocht in enkele Douglas filialen waaronder het beauty Walhalla in de Kalverstraat Amsterdam. Check voor beschikbaarheid de Douglas website (erg handig, zoek het product wat je graag wilt op op de website en vul vervolgens je postcode in, Douglas zoekt dan automatisch het dichtstbijzijnde verkooppunt voor je op) of koop je CK One color goodies lekker online. De producten zijn helaas (nog?) niet in BelgiĆ« verkrijgbaar (boohoo) maar Douglas verzend ook gratis naar BelgiĆ«.

Calvin Klein CK One lipstick 700 Little Liar swatch