vrijdag 20 december 2013

Ti Sento Milano jewellery

Ti Sento 10 Fabulous years ring collection
Ti Sento bestaat 10 jaar en om dat te vieren heeft het trendy sieradenmerk een hele leuke collectie van ringen uitgebracht die nieuwe stukken bevat en stukken die zijn gebaseerd op iconische Ti Sento ontwerpen.

Zo is de 'ten' een verwijzing naar het 10 jarig bestaan door de Romeinse 10 in het ontwerp te verwerken. The Cocktail is gebaseerd op de allereerste cocktail ring van Ti Sento en The Bubble is afgeleid van de Bubble collectie van Ti Sento.

Hieronder zie je mijn drie favorieten van deze collectie, ik ben vooral verliefd op The Cocktail, een echt statement item.

Ti Sento The Cocktail ring, materials: Sterling silver, cat's eye, rosé gold & rhodium plating €235
Ti Sento 'The Ten' ring materials: Sterling Silver, brilliant cut zirconia & rhodium plating €125
Ti Sento The Bubble ring materials: Sterling silver, oxidized elements & rhodium plating €165

Iene miene mutte....

De Herfst/Wintercollectie is geïnspireerd op de stad Florence. De collectie straalt La Bella Vita uit en in de ontwerpen zie je ook elementen uit de Italiaanse renaissance terug. De kleur zwart staat centraal in deze collectie wat de ontwerpen een stukje mystiek geeft.

Ik vind het armbandje met het subtiele kruisje en de ringen met pavé gezette zwarte of champagnekleurige steentjes in afgeronde vierkante vorm het mooist (niet afgebeeld maar wel terug te vinden op de Ti Sento website). Stiekem is de bijpassende brede armband met talloze glinsterende steentjes favoriet maar deze heeft een prijskaartje dat net boven de €1000 zit...ik negeer die armband voor mijn eigen bestwil. Maar hij is wel seriously stunning...Voor de lente/zomer 2014 zijn warm geelgoud en roségoud nog steeds heel actueel en deze zijn ook goed vertegenwoordigd in de lentecollectie van Ti Sento. Daarnaast zijn er mooie ringen in speelse materialen. De ring in dubbele C is mijn favoriet, misschien voorspelbaar maar hij is wel ontzettend mooi! De lentecollectie zal volgend jaar verkrijgbaar zijn bij Ti Sento verkooppunten.

Ti Sento Spring 2014 pendants
Ti Sento Spring 2014 
Ti Sento Spring 2014 
Ti Sento Spring 2014 
Ti Sento Spring 2014