zondag 1 december 2013

Shiseido Perfect Rouge PK249 & RS306

Shiseido Perfect Rouge PK249 & RS306


Na de introductie van de Shiseido perfect rouge lipsticks zijn er onlangs weer een aantal nieuwe 10 kleuren aan het assortiment toegevoegd, de textuur van deze lipsticks bevalt mij zo enorm goed dat ik onlangs nog twee kleurtjes heb gekocht. Het duurde wel even voordat ik mijn besluit had genomen want onder de 10 nieuwe kleurtjes bevinden zich veel kleuren die ik graag draag, een peachy nude, rozenude in zowel warm als koele tint, een mooie koraalkleur en een prachtige felroze.

Shiseido Perfect Rouge PK249 & RS306

Uiteindelijk viel de keuze op R306 Titian en PK249 Bloom (maar RS452 Tulip en D732 Blush en RD553 showgirl staan wel nog op de wishlist, je kan niet altijd alles tegelijk aanschaffen helaas...) een mooie nude met koele ondertoon en een warme cantaloupekleurige koraaltint. 


Shiseido Perfect Rouge PK249 & RS306


De Perfect rouge lipstick van Shiseido is enorm gepigmenteerd, heeft een superzachte romige textuur die soepele verzorgde lippen achterlaat, ook als de lipstick na enkele uren is verdwenen. 

RS306 Titian is een koele nudetint, een kleur die het midden houdt tussen roze en beige, heel mooi voor een sophisticated look of als contrast bij een zware oogmake-up. PK249 Bloom is gewoonweg een plaatje, op onderstaande foto's kan je duidelijk zien wat een op het eerste gezicht flashy kleur als Bloom voor je gezicht kan doen, deze tint zorgt niet alleen voor kleur maar haalt ook je teint op. Ik vind dit een uitzonderlijk fijne lipstick en ga nog eens goed bedenken welke kleur ik nu zal gaan aanschaffen. Shiseido is verkrijgbaar bij de parfumerie. 
Shiseido RS306 Titian
ShiSeido PK249 Bloom