zaterdag 30 november 2013

Thierry Mugler Angel eau de Parfum & Bracelet


Thierry Mugler Angel eau de Parfum et son Bracelet 

Voor de feestdagen zijn er mooie giftsets van de Thierry Mugler producten maar deze set is vooral bijzonder mooi voor Mugler fans die ook nog eens een zwak hebben voor accessoires. In deze giftset zit namelijk een navulbare 50ml eau de parfum en een prachtige verzilverde armband met typische Mugler signatuur.

Thierry Mugler Angel Bracelet 

Mugler sieraden zijn futuristisch en toch enorm glamourous, ik heb deze armband al naar meerdere gelegenheden gedragen en elke keer kreeg ik enorm veel complimentjes. Er is ook een set verkrijgbaar met daarin Alien en een goudkleurige armband. De Angel giftset met armband is verkrijgbaar in een 25 en 50 ml eau de parfum en de Alien in een 30 en 60 ml eau de parfum.Angel is het allereerste Gourmand parfum, een geur die naast vertrouwde geurnoten als bloemen en fruit ook 'eetbare' componenten bevatte waaronder praline en chocolade. Mugler wou een geur creƫeren die de draagster zou omgeven door een zoet zwoel aroma dat zou uitnodigen om haar bij wijze van spreken op te willen eten. Angel heeft als topnoten meloen, kokos, begamot, mandarijn, suikerspin en jasmijn. Het hart bestaat uit roos, orchidee, rode bessen, pruimen, lelietjes van Dalen, jasmijn, perzik, honing, abrikoos. De warme basis bestaat uit vanille, muskus, amber, patchouli, chocola, caramel en tonkaboon.

Een duizelingwekkende hoeveelheid ingrediƫnten die ook voor een dito eerste indruk kunnen zorgen. Angel is het type geur waar spontaan verliefd op word, even aan moet wennen of helemaal niets vind om het vrij cru te zeggen. Ik heb periodes van hevige verliefdheid wat deze geur betreft, soms kan ik niet zonder en soms ben ik ze eve beu. Momenteel zit ik weer middenin een hevige romance met Angel. Angel is zoet maar toch ook bloemig, vooral de honing patchouli en kokos vallen mij heel erg op maar leuk aan deze geur is dat iedereen er een andere mening over lijkt te hebben, zeker eens gaan proberen dus. Deze speciale editie met armband is tijdelijk verkrijgbaar bij de parfumerie.

Thierry Mugler Angel eau de parfum 
Thierry Mugler Angel eau de Parfum et son Bracelet 

PS Wist je dat je in elke verpakking van Thierry Mugler een speciale code vind waarmee je toegang krijgt tot de Thierry Mugler Circle? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rond jouw favoriete Mugler parfums.