woensdag 18 december 2013

Pure Altitude Secret des Alpes hand care

Pure Altitude Secret des Alpes hand care

In een schattig blikje bevind zich een wel heel fijn product om de handen deze winter zacht te houden en te beschermen tegen de kou. De Secret des Alpes extreme reparation hand care van Pure Altitude is voedend en heeft een rijke textuur die toch snel intrekt.Edelweiss is het signature ingrediënt van Pure altitude, Sissi fans weten meteen waar ik het over heb en onder welke omstandigheden dit plantje kan groeien (Franz-Joseph klom er toch maar mooi een steile helling voor op.) De Edelweiss is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Hoog in de Alpen moeten de tere bloempjes bestand zijn tegen extreme kou en de hitte van de zon. Edelweiss werkt tegen huidveroudering en beschermt de huid.Andere actieve bestanddelen zij Echinacea (hydratatie, kalmerend, herstellend), Vitamine C (tegen vrije radicalen), Arnica (ontstekingsremmend en beschermt tegen irritatie van buitenaf), hazelnootolie en frambozenpitolie (beide sterk hydraterend en verzachtend).

De crème heeft een compacte romige textuur maar versmelt vrijwel direct met de huid waardoor je wel verzorgde, maar geen glibberige handen hebt na het aanbrengen. De geur is zacht en heel aangenaam. Ik wandel meerdere malen met de honden, weer of geen weer ik ga wandelen. Ik wil mijn handschoenen nog wel eens vergeten dus mijn handen zien echt wel af. Het is nog niet extreem koud geweest maar ik laat je zeker weten hoe mijn handen eraan toe zijn na gebruik van deze handcrème onder exteme kou. Uiteraard hoop ik dat we daar nog even op mogen wachten...en dat die kou na een week weer omslaat in lente...

Pure Altitude Secret des Alpes hand care


Wil je het helemaal goed doen? Breng dan de crème aan voor het slapen gaan en trek zijde handschoentjes aan. Zijde stimuleert de bloedcirculatie in de vingers en zorgt ervoor dat de werkzame stoffen beter worden opgenomen. Verwijder de handschoenen na het ontwaken en voel eens hoe heerlijk zacht je handen zijn. Ik heb geen satijnen handschoentjes, maar basic katoen en ook daarmee is het effect al groots.

De Secret des Alpes handcrème maakt deel uit van de Pure Altitude Extreme productlijn die bestaat uit 4 producten die zijn verpakt in blikjes en uitermate geschikt zijn om je huid door de gure wintermaanden te helpen. Naast de handcrème is er ook een een verzorging met spf30 (perfect voor wintersporters, het bevat geen titaandioxide dus geen witte strepen), een verzorgende lippenbalsem en een speciale SOS balsem die de ontstekingsremmend, kalmerend en verkoelend werkt.


Deze 'Extreme' producten vieren dit jaar hun 10e verjaardag en zijn nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar met speciaal design. Pure Altitude liet street artist Wozdat los op de verpakkingen die afzonderlijk maar ook samen in een leuk tasje verkrijgbaar zijn. Als je het tasje aaschaft betaal je €68,00 en krijg je de lipbalm cadeau. Een ideaal geschenkje voor wintersporters of actievelingen die in de wintermaanden ook graag buiten zijn.

Pure Altitude Extreme products by Wozdat

Check voor alle info de website van Pure Altitude of bezoek de Store Locator voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Pure Altitude is verkrijgbaar bij parfumerie en schoonheidsinstituut.

Pure Altitude Extreme Secret des alpes hand care 60ml €18,00
Pure Altitude Extreme Baume des montagnes SOS repair 50gram €24,00
Pure Altitude Extreme Bol Dáir Pur spf 30 protection 60ml €26,00
Pure Altitude Extreme Gourmandise des Alpes lip balm spf 15 18gram € 15,00