dinsdag 17 december 2013

Collistar Nude look concealers & compact powder

Collistar Nude Look concealer palette & compact powder

Bij een nude look is een egale basis het belangrijkste aandachtspunt van je look. Voor het creëeren van een perfecte basis bevat deze make-up collectie voor herfst/winter van Collistar dan ook twee essentials. Het Silk Effect compact powder in een sneeuwwitte tint en een palette met 3 concealers en een primer, de CC Perfection Universal pre make-up concealers.

CC Perfection Universal pre make-up concealers
CC Perfection Universal pre make-up concealers

Het CC Perfection Universal pre make-up concealers palette bestaat uit 3 concealers en één primer. Met dit handige product camoufleer je roodheid, oneffenheden en kleine imperfecties binnen een handomdraai. De amberkleurige concealer gebruik je om donkere kringen en pukkeltjes weg te werken, de groene concealer is perfect om roodheid te neutraliseren en de lila concealer geeft frisheid aan een vermoeid ogende huid. Stiekem vind ik het wel een klein beetje jammer dat er ook een primer in dit doosje zit. Misschien omdat ik de andere collistar primers standaard in mijn toilettas heb zitten, maar ik dek dat een mooie highlighter zoals die uit de Milano collectie van vorig jaar (dat was dan wel een compact poeder maar die zou ik graag in een crèmevorm hebben hint hint) dit compact helemaal compleet had gemaakt.

Gebruik deze concealers onder je foundation voor een vlekkeloos en mooi egaal huidoppervlak. e amberkleurige kan ik ook gewoon solo gebruiken en is voor mij een perfecte tint om mijn donkere kringen te camoufleren.

Ik kan me zo voorstellen dat als je het poeder zo in een display ziet je misschien geneigd bent het over te slaan vanwege de witte kleur, maar laat je hierdoor zeker niet foppen. Het poeder versmelt met je huidskleur en laat geen wit waasje achter, enkel een matte satijnachtige finish. De witte kleur is universeel, toen ik het de eerste keer aanbracht had ik wel even het 'als dat maar goed gaat' gevoel maar het poeder doet niets anders dan een mooie satijn matte finish achterlaten op de huid. Het past zich perfect aan en daar word ik heel erg blij van.

Pas als je echt langdurig en herhaaldelijk met een poederdonsje op je huid dept krijg je een wat wittig effect maar geloof mij, dat is ook niet het effect wat je wilt bereiken, ik moest het gewoon even overdrijven om te zien hoe dat eruit zou zien (wil gewoon graag alles weten) Bij een normaal vleugje poeder is het effect heel erg mooi. Je huid voelt na het aanbrengen ook heel erg zacht en glad aan. Het mooie compact kan zo in de tas om overal even wat ongewenste glans weg te kunnen poederen.

Deze twee mooie beauty basics maken deel uit van de Collistar Nude Look voor de herfst/winter. Naast deze producten bevat de look onder andere ook hele mooie eyeshadows in naturel tinten (caramel, cameo en cocoa) en lipglossjes in mooie zachte tinten. Ontdek deze collectie van Collistar bij de parfumerie.

Collistar Nude Look fall/winter 2013/2014