maandag 16 december 2013

Glittery and whipped cream like showers with L'Occitane en Rituals

L'Occitane douche parfumée & Rituals foaming shower gel sensation

 Donzig zacht schuim met de geur van mandarijn en yuzu of een zacht glitterende gel met de geur van witte bloemen. Soms heb ik in de vroege ochtend al last van keuzestress en dan met name met betrekking tot het doucheritueel. Ik ben van de afdeling powerdouchen, Ik stap de douchecabine in zet de douchekop aan om mezelf nat te spoeien en zet deze vervolgens weer uit om mezelf in te kunnen zepen. Dan breng ik een gezichtsreiniger aan en spoel alles grondig af. Als ik mijn haar niet hoef te wasse douche ik binnen 5 minuutjes. Maar ik probeer wel het meeste uit die 5 minuutjes te halen en een fijn doucheproduct is daarbij de ideale partner in crime. Liefst eentje met een fijne textuur en dito geur.


Het ligt een beetje aan mijn stemming welke geur ik kies, de Rituals Happy Buddha foaming shower gel sensation is perfect als je absoluut geen zin hebt om ook daadwerkelijk wakker te worden en aan de dag te beginnen. Van de geur mandarijntjes word ik altijd enorm vrolijk en dit heerlijk geurende doucheproduct komt uit de verpakking als gel maar veranderd dan snel in een rijk zacht schuim. 


Op dagen dat ik al echt wakker ben en het allemaal wat luchtiger mag zijn douche ik graag met de Fleur D'Or & Acacia douche parfumee van L'Occitane. Fleur D'Or & Acacia heeft bloemig parfum dat bestaat uit Acacia & Mimosa, twee delicate bloemsoorte die een geur verspreiden die mij enorm aan de lente doet denken. Fleur D'Or & Acacia doet mij enorm aan een parfum denken maar ik kan even niet thuisbrengen welk. Qua type geur is het wel helemaal mijn soort parfum, beetje in de lijn van Guerlain Champs Élysees, J'Adore (de eerste versie uit 1999) en Guerlain Idylle. 

L'Occitane Fleur D'Or & Acacia Douche Parfumée 175ml €11,50
Rituals Happy Buddha foaming shower gel sensation € 8,00