donderdag 14 november 2013

Qiriness Le Wrap Temps Sublime youth revival mask

Qiriness Le Wrap Temps sublime Masqua solution anti-age global

Qiriness is een Zwitserse verzorgingslijn voor het gezicht, de lijn omvat producten voor de reiniging (L'Initiation), crèmes en serums (Les Essentiels) en specialistische balsems (Les Rituels). Eén van die balsems is Le Wrap Temps Sublime, een Global anti-aging masker dat speciaal is ontwikkeld om de tekenen van huidveroudering aan te pakken.

Vanaf de leeftijd van 45 jaar neemt het herstelvermogen van de huid af. Hormonale tekorten, sterke uitdroging van de huid, afname van de collageenproductie en verlies aan veerkracht resulteren in een natuurlijke maar zichtbare veroudering van de huid. Le Wrap Temps Sublime onderneemt actie op 5 fronten: Opvullen, beschermen, glans herstellen, verstevigen en comfort geven aan een trekkerige huid.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes maar vooral de rijpere huid zal er veel baat bij hebben omdat het masker actief is op het gebied van de vitaliteit, stevigheid en volume en lijntjes en rimpeltjes. Het masker vult op waar nodig en versterkt de huid, de huid voelt weer comfortabel en zachter aan terwijl ook de gelaatskleur frisser en helderder toont.

Om je een idee te geven van al het goeds dat in dit maskertje zit, dit is slechts een greep uit de verzorgende bestanddelen die je in het masker terugvind: Appel en peer extracten exfoliëren de huid op milde wijze om haar gladder te maken, Whu-zu-yu bevordert de microcirculatie, hyaluronzuur hydrateert. Olie uit rijstzemelen kalmeert en verzacht de huid, tomaat (een krachtige antioxidant) beschermt, bevordert de productie van collageen en verlengt het leven van de cellen.Vitamine C herstelt en stimuleert de cellen, Calcium en aminozuren revitaliseren en voeden de huid en Soja stimuleert de productie van collageen en elastine die de huid voller maken.

Het masker dient 1 à 2 maal per week gebruikt te worden en mag dan lekker 10 minuutjes inwerken op een gereinigde huid, daarna verwijder je overtollig product met een tissue. Je kan dit masker ook gebruiken voor het slapengaan, dan haal je de restjes weg voor het slapengaan. Ik heb het masker nu regelmatig gebruikt en wat mij vooral opvalt is dat mijn huid echt comfortabel aanvoelt en ook een stuk rustiger en minder rood toont. Nu de centrale verwarming in huis weer aanstaat lijkt het wel alsof ik gedurende de dag gewoon voel hoe het vocht uit mijn huid getrokken word.

Nu is dit masker heel fijn als die zichtbare tekenen je al behoorlijk in de weg zitten maar ik mag nog niet klagen en heb toch veel baat bij het masker. Ook tijdens een periode van weinig slaap, slechte eetgewoonten en misschien een borrel teveel (jazeker ik doel op de feestdagen) kan dit maskertje je huid af en toe even goed vertroetelen. Misschien ook een leuk ideetje, gebruik het masker samen met je moeder bij een lekker kopje thee tijdens het bijkletsen. Ik ben heel benieuwd wat het masker voor haar huid doet en houd je zeker op de hoogte.

Na dit maskertje haalt mijn huid opgelucht adem en zelfs de fronslijntjes op mijn voorhoofd lijken minder diep. Dit masker is heel fijn om als kuurtje te gebruiken (ook heel fijn voor je hals en décolleté) maar het is ook een perfecte manier om je huid voor een feestje een lekkere boost te geven zodat ze een stuk stralender toont. Het Qiriness masker Le Wrap Temps Sublime zit in een tube van 50 ml en heeft een adviesverkoopprijs van €41,00. Qiriness is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.