zaterdag 23 november 2013

Maleficent, Muppets Most Wanted & more upcoming Disney releases

Angelina Jolie is Maleficent 

Nu de officiële Trailer van Maleficent is verschenen beginnen ook de eerste samenwerkingen aan het licht te komen. Zo zal MAC Cosmetics een collectie uitbrengen rond de release van Maleficent. Ik ben heel nieuwsgierig of ook OPI ditmaal weer een leuke collectie zal samenstellen al weet ik dat niet helemaal zeker want in de MAC collectie zitten ook al nagellakjes. Maar ik zou zo een paar passende lakjes kunnen verzinnen als:

Maleficent's magic glitterlak met paarze, zwarte en lichtgroene glitters
Ravishing Raven Zwart met groene iriserende shimmers
Aurora's kiss fuchsia met rode en roze shimmers
Stone cold heart donkere antracietkleurige crèmelak
Trusted treasure champagnekleurige microglitter

Ook hoop ik echt heel hard op een themaweekend in Disneyland Parijs, dat zou echt helemaal geweldig zijn!
Maar terug naar de film, Maleficent vertelt het verhaal van de verbitterde heks die niet altijd slecht geweest is. Nieuwsgierig? Check de trailerOok komt er in 2014 een nieuwe Muppet film uit (from The Muppet Studio!) waarin een topcrimineel verdacht veel lijkt op onze grote kleine groene vriend.... Hieronder zie je de teaser trailer en de officiële trailer van The Muppets Most Wanted.
Into The Woods ©2013 Disney Enterprises


De releasedata voor de Benelux zijn nog onbekend maar volgend jaar December komt 'Into the Woods' in de VS uit. Into the Woods gaat over een heks die haar vloek wil opheffen zodat ze haar schoonheid terugkrijgt. De film is een mix van sprookjes als Assepoester, Roodkapje, Jaap en de Bonestaak en Rapunzel. Als je de serie Once Upon a Time ook volgt snap je dit principe. In de serie One Upon a Time heeft Disney op hele briljante wijze een link gelegd tussen alle sprookjesfiguren waardoor je sommige personages op een hele nieuwe manier gaat bekijken. Ik verwacht net zoiets briljants van Into the Woods. Van deze film is nog geen trailer, wel al een afbeelding. Meryl Streep is de boze heks en andere personages zullen worden vertolkt door onder andere Johnny Depp, Ana Kendrick, Emily Blunt en Chris Pine (The Princess Diaries). 


Beetje ongeduldig? Vanaf  11 December draait Frozen in de Bioscoop en vanaf 12 December draait Saving Mr Banks in de Nederlandse bioscoop. Dus in de Decembermaand zit je wel goed qua bioscoopfilms. Nar welke film kijk jij het meest uit?