vrijdag 22 november 2013

I Love Myself Beautybox review

I Love myself beautybox 

Ik was de beautybox eigenlijk al een tijdje helemaal beu, vaak kreeg ik producten van merken waar ik echt helemaal niets mee had en heel erg zonde, die producten belandden dan toch achterin een kast. Waar ik wél heel enthousiast van word is de nieuwe beautybox die in het leven is geroepen door de gedreven eigenaresse van beautysalon Mireille.

Sinds kort is de webshop van haar salon online en om naast haar vaste assortiment aan producten ook iets unieks te bieden aan de online shopper creëerde zij de I love myself box. Even kort het concept: Je koopt een box die in prijsklasse variërt van €14,95 tot €50,00 en krijgt dan een vragenlijstje toegestuurd. Aan de hand van dit vragenlijstje stelt zij persoonlijk een box voor de gelukkige ontvanger samen. De waarde van de producten is altijd hoger dan je daadwerkelijk betaalt en hoe duurder de box hoe kostbaarder de inhoud. Elke box is dus uniek en samengesteld op basis van de ingevulde vragenlijst van de ontvanger.


Ik ontving een box van €24,95 en ik kan je alvast verklappen dat mijn ogen steeds groter werden toen ik de box uitpakte. De I love myself box is enorm lief ingepakt en de box op zich is al een waar cadeautje. Niets leuker dan het uitpakken van een mooi ingepakt cadeau en daar stopt het feestje niet bij deze vernieuwende beautybox. Ik heb slechts bij een paar items de prijzen vermeld, dit om te laten zien dat wat je krijgt veel meer is dan de prijs die je ervoor betaalt. 


Bij de box zit een persoonlijk briefje met een korte uitleg van de inhoud, begin je al nieuwsgierig te worden? Kijk dan snel even mee dan bekijken we eventjes al het moois dat ik in mijn I love myself box vond. 


T Leclerc compact powder Banane 

T Leclerc is een merk waar veel visagisten en topmodellen niet buiten kunnen, de unieke poeders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder de gele tint Banane. Banane is geschikt voor lichte tot medium huidtinten met een roze ondertoon en verheldert, camoufleert oneffenheden en donkere kringen. 

Alessandro Vanilla milk Ice cream bar handcream 

Van Alessandro zaten er meerdere leuke goodies in de I love myself box waaronder de Ice Cream bar Vanilla milk handcrème en drie minilakjes van dit fijne merk. De handcrème ruikt naar softijs (krijg er ineens serieus zin in, zo'n megahoorn softijs met nootjesdip, alleen jammer dat de nootjes altijd zo snel op zijn...volgende keer een tupperware bakje meenemen voor een extra dosis nootjesdip, goed plan...) trekt snel in en je handen voelen zacht maar niet plakkerig of vettig aan. 

De Alessandro nagellakjes zie je hieronder en de kleurtjes zijn Peachy Cinderella, Lucky Lavender en Mirror Mirror. De kleine flacons bevatten 5 ml nagellak en kosten per stuk €4,95 en zijn ideale schoencadeautjes (je kan ze los bestellen in de webshop

Alessandro Nail polish: Peachy Cinderella, Lucky Lavender &
Mirror Mirror 
Dermalogica Skinperfect primer sample & Daily Microfoliant travel size 

Dermalogica is een merk waar ik niets anders dan bewondering voor heb, de producten zijn basic maar toch heel doeltreffend. Zo had mijn mama last van rosacea en a veel zinloze zalfjes van de huisarts kwam ze bij Dermalogica uit waar haar huid zienderogen van opknapte. 

Onlangs lanceerde Dermalogica de Clear start productlijn voor jonge huidjes die geplaagd worden door acné. Dermalogica ondersteund de huid op milde wijze wat zeker niet ten koste gaat van het resultaat, juist een acnéhuid dien je met zorg te behandelen en hoewel ik niet meer binnen de doelgroep van heb ik zo het idee dat dit product vele tieners een geheel andere pubertijd zal bezorgen, eentje zonder al teveel acnéstress en dat is priceless. Over prijzen gesproken, dat valt trouwens heel goed mee, de prijzen van de producten schommelen rond de €20,00 voor fullsize producten. Een van de betere investeringen die je voor je puberende kind (of broer/zus/vriend/ vriendin) kan doen. 

Bomb cosmetics Coco Kisses 

Bomb cosmetics Coco Kisses coconut lip treatment (€3,95) en Bomb cosmetics Mango Unchained body polish (€10,95) Een zachte lipbalm met de geur van verkade Nizza koekjes (die verslavend lekkere koekjes met vanille en kokos) en een scrub met een snoeperig zoete mangogeur. 

Bomb cosmetics Mango Unchained Body polish

Little Hotties zijn handgemaakte wax melts voor het huis, kleine geurende figuurtjes die smelten als je ze op de speciale brander legt waardoor ze hun heerlijke geur vrijgeven. Leuk aan de Little Hotties is dat je zelf je favoriete geur kan samenstellen. Er is zelfs een speciaal Little Hottie menu (zeker even checken echt té leuk) Ik ontving vooral zoete geurtjes die je zo in de patisserie kan tegekomen als hazelnoot, macaron, morning coffee, coconut en vanilla honey.

Little Hotties scented wax chips 

Nadeel van de beautyboxen waar je je op kon abonneren vond ik toch wel de onzekerheid die je had qua merken. Bij Mireille weet je qua merken precies waar je aan toe bent en laat ik nou heel erg fan zijn van alle merken die zij in haar salon gebruikt. In de salon van Mireille wordt gewerkt met Make-Up Studio, T LeClerc, Dermalogica, Cenzaa, Alessandro, Bomb cosmetics, Stendhal en Gatineau. Stuk voor stuk topmerken met hele fijne producten. Deze box is een ideaal cadeautje (als je verplicht surprises moet maken voor Sinterklaas ben je met deze box meteen klaar!) voor anderen maar ook leuk om jezelf zo nu en dan op te trakteren want lief zijn voor jezelf is toch de boodschap van deze leuke beautybox. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden binnen Nederland. Webshop Mireille verzend jouw bestelling met Post NL naar Nederland en Belgïe. 

Ik ben echt enorm blij met deze box en denk dat ik er stiekem nog eentje voor mezelf ga bestellen...Af en toe mag dat best toch? Binnenkort zal ik een groot deel van deze producten nog eens uitgebreid voor je reviewen en swatchen. Dus stay tuned!  

I Love myself beautybox van Huidverzorging Mireille