zondag 24 november 2013

LeChat Mystical Beauty Fall collection favorites

LeChat Mystical Beauty favorites

De Mystical Beauty collectie van LeChat bestaat uit 6 Dare to wear nail lacquers die ook in LeChat perfect match gelcolor verkrijgbaar zijn. Zo kan je na je salonbehandeling je kleur indien nodig even bijwerken. Nu ben ik geen fan van gelcolor omdat ik veel en graag van kleur nagellak wissel, nu heb ik ook de tijd om mijn nagels regelmatig in een ander kleurtje te lakken. Bovendien is mijn nagels lakken een routineklusje, als het moet doe ik het in de auto (dan wel in de passagiersstoel).


Voor diegenen onder ons die graag goed verzorgde nagels hebben zonder er al te veel naar om te hoeven kijken is een salonbehandeling met LeChat Gel polish ideaal, je hebt de keuze uit ruim 100 kleuren die 2 tot 3 weken op je nagels blijven zitten. Aangezien ik regelmatig nieuwe collecties swatch voor mijn blog is dat nou eenmaal niet handig, maar gelukkig geeft het LeChat perfect match systeem je de keuze want naast de gelpolish is er dus ook Dare to wear nagellak die in exact dezelfde tinten verkrijgbaar is. Nieuwe collecties zijn altijd leverbaar in zowel gelpolish als good old nagellak.

De LeChat nagellakjes beginnen al redelijk wat plaats in te nemen in mijn collectie, de lakjes werken prettig en hebben een fijn penseel waarmee je de lak snel en nauwkeurig aanbrengt. Drie hele mooie kleurtjes uit de Mystical Beauty collectie voor de herfst zijn het zachtroze Pale Moonlight, de bruine shimmer Illusions en de diepe tealkleurige Serene Reflection. Serene Reflections had alleen een beetje last van divagedrag, van dit type kleuren slaat mijn camera meestal op hol, de kleur is redelijk goed te zien op de foto alleen trekt de diepblauwe kleur alle kleur uit mijn handen weg. Ach uiteindelijk draait het om de nagellak dus divagedrag is eigenlijk wel geoorloofd.

Alle kleurtjes zie je hieronder in 2 laagjes zonder topcoat. LeChat lakjes zijn verkrijgbaar via BlueSage, check de webshop of stap binnen bij één van de verkooppunten in de Benelux voor deze mooie nagellakjes.

LeChat Dare to wear Illusions swatch
LeChat Dare to wear Illusions swatch
LeChat Dare to wear Illusions Autumn 2013 swatch
LeChat Dare to wear Pale Moonlight indoor swatch
LeChat Dare to wear Pale Moonlight sunlight swatch
LeChat Dare to wear Pale Moonlight Fall 2013 swatch
LeChat Dare to wear Serene Reflection swatch
LeChat Dare to wear Serene Reflection swatch
LeChat Dare to wear Serene Reflection swatch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)