donderdag 21 november 2013

Lolita Lempicka Le Premier parfum

Lolita Lempicka Le Premier parfum holiday giftbox
Momenteel struikel je in de parfumerie bijna over al die prachtige geschenksets en cadeauverpakkingen, diep respect voor de dames in de parfumerie die er jaarlijks een behoorlijke klus aan hebben om al dat moois een plekje in de winkel te geven. Ik kijk altijd enorm uit naar de Decembermaand want de sets hebben meestal dezelfde prijs als de losse geur die in de verpakking zit en vaak krijg je er een leuk extra cadeautje bij (al ben ik meestal al om als ik de mooie dozen alleen al zie...)

In een prachtige paarse doos zitten twee prachtige geschenken verstopt. Een 50ml flacon van Lolita Lempicka Le Premier Parfum. Deze geur uit 1997 (ben de laatste tijd bezig met een nineties revival qua parfums, to be continued...) is een gourmand maar met een heel speels tintje. Le Premier is niet mierzoet, maar heeft een heel prettig zoet aroma dat niet overheerst.

Lolita Lempicka Holiday gift set 
Witte muskus, praline, vetiver, tonkabonen en vanille vormen de zwoele basis van het parfum, het hart bestaat uit Iris, amaryllis, kersen en zoethout. De geur opent met de bijzondere combinatie van steranijs, viooltjes en klimop.

Lolita Lempicka Le Premier parfum 
Le Premier kan je op heel veel manieren benaderen en benoemen, de zoete kersen, steranijs en zoethout geven de geur een snoepachtige kant denk maar aan dropjes. De tonkabonen en vanille zorgen voor een zoete toets en iris en vetiver geven de geur een bloemige vrouwelijke sensualiteit.


Ik kan een heel lang verhaal schrijven over de flacon maar eerlijk is eerlijk, dit is één van de mooiste flacons die je in de parfumerie kan vinden. De flacon in de vorm van een appel is versierd met klimop en in de 'boomstam' onder het steeltje is heel romantisch een hart gekerfd. Daarnaast vind je in de prachtige doos (zelfs mijn man vond deze set erg mooi, hij doet wel alsof hij mijn blog een beetje gek vind maar hij is stiekem enorm nieuwsgierig...) 100ml Velvet Perfumed cream, een luchtige maar toch rijke bodycream met een hoge geurconcentratie. Dit is echt een hele mooie geschenkset om te krijgen of om gewoon stiekem jezelf mee te trakteren ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)