donderdag 28 november 2013

Glam Holidays with Flowerbomb

Flowerbomb limited editions Holiday 2013

Viktor en Rolf pakken deze maand uit met enkele prachtige limited editions van hun signature scent Flowerbomb.

Flowerbomb zou je kunnen omschrijven als een subtiele gourmand hoewel er geen bijzonder zoete ingrediƫnten in de geur zitten, Flowerbomb is zoals de naam doet vermoede een weelderige explosie van bloemengeuren. De zinnelijke compositie van thee, bergamot, jasmijn, roos, orchidee, freesia en patchouli is verslavend lekker. Dit seizoen zijn er maar liefst 3 prachtige limited editions verkrijgbaar waarvan er twee voorzien zijn van prachtige sprankelende Swarovski kristallen.

Viktor & Rolf Flowerbomb Holiday edition 2013

De Flowerbomb Holiday edition is voorzien van een fonkelend laagje sneeuw en feestelijke witte strik. Deze editie van Flowerbomb is verkrijgbaar bij je Flowerbomb verkooppunt voor €92,50.

Viktor & Rolf Flowerbomb Swarovski Ribbon  Edition 2013

De Flowerbomb Ribbon editie is voorzien van Swarovski kristallen die als een feestelijk lint om de flacon gedrapeerd zijn. Deze exclusieve Swarovski Ribbon editie is verkrijgbaar bij Parfuma voor €175.

Viktor & Rolf Flowerbomb Swarovski Edition 2013

Als je dit jaar nou enorm lief bent geweest of een flinke kerstbonus mag cashen dan is deze Swarovski edition het ultieme hebbeding voor Flowerbomb lovers. De fameuze Flowerbomb flacon is helemaal in de feeststemming en van top tot teen gehuld in fonkelende roze Swarovski kristallen, wat een plaatje!. Ook deze flacon is enkel verkrijgbaar bij Parfuma en heeft een prijskaartje van €1100.