vrijdag 11 oktober 2013

Pimp your Acqua met Sodastream flavour essences

SodaStream My Water Flavour Essences

Ken je dat? Voor de zomer let je op wat je eet en ga je misschien zelfs wel sporten om net iets leuker in die bikini te passen, tijdens de zomer verlies je al je principes uit het oog en tegen de tijd dat de herfst is begonnen wil ik met een pot thee en rol koekjes binnen handbereik op de bank hangen, fout fout fout.

Met een paar simpele trucjes voorkom je dat je in de koude maanden weer al je winst kwijtspeelt want dat zou enorm zonde zijn.  Één van de dingen die ik blijf volhouden is water drinken. Water bevat nou eenmaal geen caloriëen en frisdrank meestal wel, verdeel je energie inname dus goed, water drinken helpt mij daarbij. Ik drink dagelijks een glas frisdrank maar daar geniet ik dan ook echt even van. Ik zie het als een kleine traktatie, zie het maar zo, Water zorgt ervoor dat er in je basisbehoefte aan hydratatie word voorzien en een glas frisdrank is dat lekkere extraatje. (Nog even voor de duidelijkheid, ik drink nooit light frisdrank, als ik dan een glas neem will ik de bevredigende full sugar variant, ik vind light gewoon niet lekker).

Vaak hoor je het excuus dat gewoon water zo saai is maar dat excuus is nu verleden tijd dankzij de My Water flavour essences van Sodastream. Met één klein flesje van 40 ml kan je circa 20 liter water van een lekker smaakje voorzien en het mooiste is dat ze ook nog eens zo goed als geen calorieën bevatten. Je voegt een half theelepeltje toe aan een liter water en je hebt direct een gezonde en verfrissende dorstlesser.

Tegenwoordig standaard op mijn bureau, een fles water en de flesjes
My Water is verkrijgbaar in de smaakjes: Blueberry, Lemon/Lime, Lemon/Strawberry, Pear, Pomegranate, Raspberry, Rhubarb en Strawberry. Uiteraard kan je de smaakjes onderling ook mixen voor je eigen gepersonaliseerde watertje. 

Ik ben begonnen met de smaakjes Pear en Lemon/Strawberry. Pear heeft een hele sappige perensmaak en Lemon Srawberry is lekker zoet maar door de citroen ook lekker fris zuur. Ik vind dit product echt een uitkomst, er bestaan natuurlijk kant en klare flessen gearomatiseerd water maar reken maar eens uit wat je dan kwijt bent voor 20 liter. Ik probeer om de kindjes ook veel water te laten drinken en hoewel ik eerst op protest kon rekenen als ik een glas water voor ze inschonk is dat nu wel anders. Het water drinken bevalt ze nu goed door de lekkere smaakjes van My Water. Ook kan je een scheutje essence toevoegen aan je flesje water voor een smakelijke dorstlesser voor on the go. 

SodaStream My Water is verkrijgbaar bij diverse Sodastream verkooppunten en voor een flesje betaal je €3,99 ongeveer net zoveel als voor een fles limonadesiroop. Je kan de flesjes ook online bestellen bij Sodastream België of Sodastream Nederland, bij bestellingen boven de €30 euro is levering met Kiala zelfs gratis. Ik denk dat ik de Blueberry, Raspberry en Rhubarb ook eens ga proberen.

Sodastream My Water flavour essence